Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Gearbox Digital bevindt zich op dit moment in pole position en zit te broeden op een grote aankondiging voor het einde van het jaar. Het lijkt er namelijk sterk op dat het Schotse hardere stijlen label met een outdoor evenement gaan komen in de zomer van 2024. Ready, set, go!

Met het uitverkochte Pole Position evenement in de Ziggo Dome in het vooruitzicht, hint Gearbox op social media nu al naar een volgend project. Gearbox gaat naar buiten: op 27 juli 2024 wordt een nog geheime locatie in Amsterdam omgetoverd tot dé plek waar je als raw hardstyle liefhebber moet zijn.

Gearbox Digital komt met eigen outdoor festival

Bereid je voor op een dag vol raw hardstyle en uptempo, verdeeld over maar liefst drie stages. De line-up is met uiterste zorg samengesteld door het Gearbox-team, wat maar één ding betekent: een epische dag vol energie en onvergetelijke muzikale momenten. Het festival trapt af om 12:00 en gaat door tot 23:00, waardoor je de ultieme kans krijgt om van ’s middags tot ’s avonds volop te genieten van de hardste muziek in de hardstyle scene.

Verkoopt ook dit evenement in 10 uur uit? Er is maar één manier om daar achter te komen… Pre-registreer je nu voor de exclusieve pre-sale via www.gearboxdigital.com/festival en word als eerste op de hoogte gehouden van de ticket sales, line-up en exacte locatie. 

Omslagfoto via Facebook-pagina Gearbox Digital

Reageren