Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Landgenoten. Na een uitverkochte editie in 2019 is het hardste Koningsdag festival van Noord-Holland wederom terug op de Balkenhaven. Voor aankomende editie is er wederom een selectie gemaakt van de beste artiesten die onderverdeeld zijn over drie overdekte stages in de stijlen Raw Hardstyle, Hardcore en Freestyle.

Sla die saaie vrijmarkten en het koekhappen over, en sluit je aan bij de viering der vieringen en vier Koningsdag bij Royaal Kabaal. Tijdens het evenement kunnen bezoekers genieten van de beste raw hardstyle, hardcore en freestyle. Op de hardstyle stage staan onder andere Act of Rage, D-Sturb en Rebelion, op de hardcore draaien artiesten als Dither, Sefa en Evil Activities én dan is er ook nog een freestyle stage waar onder andere Bass-D en The Darkraver staan. Bekijk de volledige line-up van het evenement hieronder.

Dit is de Royaal Kabaal line-up:

Hardstyle:
Act of Rage
Bloodlust
D-Sturb
Dopex
Luminite vs Sins of Insanity
Malice
Rebelion
Rejecta
Riot Shift
Sickmode
MC Focus

Hardcore:
Angernoizer
Dither
Evil Activities
GPF
Monkey Bizness
Promo
Re-Style
Sefa
Spinoise
MC Democian

Freestyle:
Backfire
Bass-D
Dr. Rude
Luna
Pavo
Ricardo Moreno
The Darkraver
MC Ruffian

“Sla die saaie vrijmarkten en keokhappen over en vier Koningsdag bij Royaal Kabaal”

Royaal Kabaal vindt plaats op maandag 27 april van 12:00 tot 23:00 op de Balkenhaven nabij Amsterdam. De early bird tickets zijn verkrijgbaar vanaf 24 januari via de officiële website van het evenement. Houd voor meer informatie de socials van Royaal Kabaal in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Royaal Kabaal

Reageren