Bas van Herk
Door Bas van Herk

Afgelopen maandag kwam er een opmerkelijke video van een bruiloft voorbij op Facebook. Het is gebruikelijk dat de mannen in pak komen en vrouwen in jurken of rokjes. Wat er alleen wat minder gebruikelijk is op een bruiloft is het dragen van een masker. Het Schotse stel, Ged en Nicola, was daarom ook razend verrast toen Gunz For Hire hun bruiloft kwam crashen uit het niets.

In de video valt er te zien dat de artiesten onverwachts via de achterdeur de dansvloer van het bruidsfeest kapen. Gunz For Hire draait dan ook ‘Kings Of The Underground‘. Hoewel het feest al redelijk los ging en zelfs de oudjes op de dansvloer stonden, ging het dak er nu helemaal af. Iedereen, inclusief de kleuters en peuters, staat nu te springen vooraan de draaitafel.

Oorspronkelijk wilde Ged, de bruidegom, de bruiloft cancelen aangezien Gunz For Hire naar zijn woonplaats toe kwam om op te treden. Gelukkig was dit uiteindelijk niet meer nodig. Het is na het bekijken van de video te begrijpen dat zowel Ged als zijn bruid Nicola de avond van hun leven hebben gehad met de verrassing van het Nederlandse DJ duo.

Zie hier de samenvatting van het optreden:

In de reacties valt te lezen dat beiden erg dankbaar zijn voor de komst. Daarbij was het getrouwde paar niet de enige die tevreden waren, zelfs oma reageerde op Facebook het volgende:

I’m the grooms mum it was so good of you both to come out and do this for my son he was over the moon can’t thank you both enough!! And yea I loved it too! Xxx

Reageren