Juno Coolen
Door Juno Coolen

De organisatie van Tomorrowland heeft de namen van de hostings en stages bekendgemaakt. Dit jaar zal het evenement twee weekenden duren. De hostings en stages van beide weekenden verschillen veel van elkaar, maar de hardere stijlen worden ruim vertegenwoordigd op Tomorrowland.

Het eerste weekend zullen Footworxx, Pussy Lounge Q-dance & TSOB Tomorrowland voorzien van de hardere sounds. Daarbij wordt er nog een hardcore hosting bekendgemaakt. Q-dance is al jaren een vertrouwde hardstyle hosting op Tomorrowland.

Het tweede weekend is er, naast Q-dance & Pussylounge, plaatsgemaakt voor Coone And The Gang en een nieuwkomer namelijk Loudness. Dit gaat betekenen dat er voor het eerst een raw hosting op Tomorrowland aanwezig zal zijn.16177834_10154544627849177_8637790484726319070_oDe kaarten van het evenement zijn enorm gewild. De vraag naar tickets is veel hoger dan het aanbod. Om deze reden is een pre-registratie nodig om kans te maken op een ticket. Het evenement is daarom ook binnen een mum van tijd uitverkocht. Door middel van een extra weekend probeert Tomorrowland de grote vraag tegemoet te komen.

Reageren