Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Met een zeer geslaagde editie in het Thaise Bangkok nog vers in het geheugen, breidt Hardmission zich nu voor op de volgende editie. Op 2 februari 2024 staat Hardmission: Destiny gepland in Praag, Tsjechië, en de line-up is veelbelovend. “Get ready for a spectacular harder styles journey and follow your destiny!”

In het eerste weekend van februari reizen de grootste namen uit de hardstyle wereld af naar Praag om de immense O2 universum over te nemen. Van de party style van Da Tweekaz tot de keiharde hardcore beats van Dimitri K, op Hardmission: Destiny ben je aan het juiste adres voor meerdere stijlen binnen de harder styles.

De editie in Praag belooft een visueel spektakel te worden. “Hardmission: Destiny will once again provide you a tailor-made show, that will expand on an immense O2 universum stage in Prague,” laat de organisatie op Instagram weten. De volledige line-up check je hieronder:

Line-up Hardmission: Destiny in Praag

Brennan Heart
Coone
D-Block & S-te-Fan
Da Tweekaz
Dimitri K
Rebelion
Sefa
Sub Zero Project
Warm-up by Korty

Op vrijdag 2 februari 2024 vindt Hardmission: Destiny plaats in het O2 universum in Praag, Tsjechië. De deuren openen om 20:00 uur en het feest gaat door tot 06:00. Volg Hardmission op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, en check de officiële website voor het kopen van tickets.

Hardmission: The Prophecy in Australië

Ook voor hardstyle fans down under organiseert Hardmission zeer binnenkort een groot evenement. In het eerste weekend van het nieuwe jaar, op 6 januari 2024, vindt Hardmission: The Prophecy plaats in The Wave at Flemington Racecourse, in het Australische Melbourne. Op de line-up staat onder andere Anderexx, voor wie het een thuiswedstrijd is, maar ook namen als The Purge & Adjuzt presents Dreamscape, Sound Rush, TNT en Krowdexx. Voor meer informatie, check de officiële website.

Omslagfoto via Hardmission

Reageren