Door

Zet allemaal een groot kruis in je agenda op zaterdag 18 april, dan is het namelijk tijd om helemaal los te gaan in een compleet andere dimensie. Een dimensie waar alles draait om datgene wat jullie allemaal bij elkaar brengt…HARDCORE! It’s time for Hardshock Festival – The Afterworld!

Hardshock Festival is een 100% Hardcore Festival wat open staat voor vernieuwingen, veranderingen en waarde hecht aan de stem of een wens van de échte liefhebber. Mede daardoor heeft Hardshock Festival zich in de afgelopen jaren weten te ontpoppen tot het hardste Hardcore Festival van Europa. Originaliteit, diversiteit en grensverleggend, dat zijn enkele kernwoorden die dit festival omschrijven en dat gaat voor 2015 niet anders zijn.

Met het doel dat Hardshock Festival zich ook in 2015 maximaal blijft onderscheiden in alle vormen en maten gaat de organisatie een aantal veranderingen doorvoeren. Zo komt er in de Early Hardcore area meer ruimte voor de echte Millenium Hardcore (2000-2005) en krijgt het festival een betere indeling waardoor o.a. de Frenchcore/Terror area flink kan worden uitgebreid. De area-indeling in 2015 ziet er dan als volgt uit: Hardcore Main-Area, Industrial, Frenchcore/Terror, Early/Millenium, Drum’n Bass/Crossbreed.

Benieuwd naar hoe het er vorig jaar aan toeging? Check nu op www.hardshockfestival.com de foto’s en de aftermovie. Ook nieuwsgierig naar het muzikale geweld van afgelopen jaar? Op www.soundcloud.com/hardshock kun je ook een aantal dikke livesets luisteren van Hardshock Festival 2014.

Official Merchandise
High Energy Events, de organisator van Hardshock Festival heeft vanaf heden ook een nieuwe webshop (www.highenergymerchandise.com) waar je exclusieve Hardshock Festival merchandise kunt bestellen. Wacht dus niet langer en scoor het nieuwste Hardshock Festival shirt vandaag nog!

Early Bird Tickets
Op zaterdag 20 december om 11.00 uur start de Early Bird verkoop van Hardshock Festival 2015 exclusief op www.hardshockfestival.com. Er zijn slechts 1000 Early Bird tickets beschikbaar en kosten €34,50 ex. Fee. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht, gaan direct de Discount Tickets in de verkoop. Discount Tickets kosten €39,50 ex. Fee en zijn t/m 31 december 2014 verkrijgbaar. Vanaf 01 januari 2015 gaan de Regular Tickets voor Hardshock Festival in de verkoop á €44,50 ex. Fee. De minimumleeftijd voor Hardshock Festival is 16 jaar.

Speciaal voor de echte diehard fans komt Hardshock Festival dit jaar met een Early Bird actie: De eerste 250 personen die namelijk een Early Bird ticket weten te bemachtigen krijgen bij hun ticket een gratis Hardshock Festival dubbel CD cadeau! En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen alle online Early Bird én Discount ticket kopers ook nog eens een kortingscode van 20% op hun aankoop via www.highenergymerchandise.com.

Hardshock Festival – The Afterworld
Zaterdag 18 april 2015
Wijthmenerplas, Zwolle (NL)
Time: 12:00 – 00:00 | Age: 16+
www.hardshockfestival.com

F www.facebook.com/hardshock
T www.twitter.com/hardshockfest
Y www.youtube.com/hardshockfestival

Reageren