Hard News
Door Hard News

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, Hardshock Festival – The 5th Statement! De organisatie heeft er super zin in, de locatie ligt er prachtig bij, het weer ziet er goed uit en de artiesten kunnen niet wachten om keihard te beuken! Lees hieronder alle praktische informatie die jij als bezoeker moet weten. Bekijk ook de aftermovie van vorig jaar of luister naar de speciale promomixen om alvast lekker in de stemming te komen.

Time-Table
Vorige week heeft de organisatie de Time-Table al gepubliceerd. Heb jij hem gemist of wil je nog even puzzelen? Bekijk hem nu op hardshockfestival.com.

Weersverwachting
Het weer voor aankomend weekend ziet er goed uit. In Nederland weet je het maar nooit met het weer, houdt er daarom rekening mee dat het in de avond flink kan gaan afkoelen. Er zijn op het terrein voldoende kluisjes aanwezig voor een extra trui of jas.

Ticketverkoop
De ticketverkoop voor Hardshock Festival gaat hard! Tickets voor Hardshock Festival zijn te koop op hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €44,50 ex. Fee. Voor de late beslissers is er ook een deurverkoop. Tickets aan de deur kosten €55,-.

Area’s en Festivalterrein
Almere Strand is een van de mooiste festival locaties die Nederland rijk is en biedt voor Hardshock Festival nóg meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld het creëren van nieuwe area’s. Hardshock Festival heeft dit jaar dan ook in totaal zes area’s, twee outdoor en 4 grote tenten. Alle facetten zijn in Almere aanwezig om Hardshock Festival neer te zetten zoals de organisatie dat wilt; nóg groter, nóg dikker en vooral nóg harder!

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor Hardshock Festival is 16 jaar. Neem ten alle tijden je ID-kaart mee, hier gaat namelijk om gevraagd worden.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie. Helaas is de selfie-stick niet toegestaan op Hardshock Festival.

Kluisjes
Er zijn op Hardshock Festival voldoende kluisjes aanwezig. Kluisjes kosten €7,00 + een borg van €5,- welke je weer terug krijg wanneer je je kluissleutel inlevert. Liever pinnen? Ja graag!

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Hardshock Festival. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree, kluisjes, merchandise stand als bij de muntenverkoop.

Routebeschrijving
Kom je met de auto naar Hardshock Festival? Volg dan vanaf de A6 de gele borden / tekstwagens “Hardshock Festival”. Gebruik geen navigatiesysteem vanaf het eerste gele bord. Vanwege het evenement is een aantal wegen afgesloten. Dit herkent je navigatiesysteem niet.

Kom je met het Openbaar Vervoer naar Hardshock Festival? Dan raden we aan om met de trein de komen en te reizen naar station ‘Almere Poort’. Vanaf dit treinstation kun je lopend (15/20 minuten) naar het festival terrein toe. Voor meer informatie over de treintijden check je 9292ov.nl.

Parkeren
Kom je met de auto naar Hardshock Festival? Vergeet dan niet vooraf je parkeerticket online te bestellen. Je bespaart hiermee Euro €5,-. Het parkeertarief bedraagt €10,- in de voorverkoop en Euro €15,- op de parkeerplaats. Je kunt kosten besparen door je parkeerticket van tevoren te kopen via OnlineTicket. De tickets worden verzonden per e-mail en zijn te downloaden via Mijn Account op onlineticket.nl.

Busvervoer
Heb jij nog geen vervoer naar Hardshock Festival? Neem dan direct contact op met Party-Vervoer.nl voor het regelen van je busreis! Meer informatie is te vinden op party-vervoer.nl/hardshock-2016.

Eten en Drinken
Het is niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen op het festivalterrein. Iedereen wordt bij binnenkomt vriendelijk verzocht etenswaren en drinkwaren weg te gooien.

Zero Tolerance
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Social Media
Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en blijf op de hoogte over het laatste nieuws! Praat online mee en gebruik de hashtag #hardshock!

Reageren