Bas van Herk
Door Bas van Herk

Gisteren werd de officiële timetable van The Return of Headhunterz op 30 september in de Ziggodome bekend gemaakt. De line-up en eindtijd waren al een tijd bekend. Bij deze zijn de laatste voorbereidingen dus compleet. Zie hier de timetable voor komende zaterdag:

Zoals je ziet zijn er twee verschillende area’s opgesteld met artiesten.

In Area 1 staan voornamelijk goede vrienden van Headhunterz en grote namen uit de scene. Klassiek talent DJ The Prophet zal het feest van start laten gaan waarna Sound Rush zijn set zal opvolgen. Hierna komt het moment waar iedereen al 3,5 jaar, na zijn afscheidsbericht op Facebook, op wacht. Headhunterz is terug met een twee uur durende show. Vervolgens treden meerdere artiesten, zoals Wildstylez en Noisecontrollers nog op en zal Sub Zero Project Area 1 waarschijnlijk vlammend afsluiten. Deze stage opent haar deuren om 22.00 s’avonds en gaat door tot in de vroege morgen rond 07.00.

Area 2 staat daarentegen vol geboekt met jonger talent. Om 23.00 opent Emphasis haar poorten. Hierna, tussen 00.00 en 02.00, treden Galactixx en Demi Kanon op een wat ongelukkige tijd op. Maar ondanks de tijd, zullen deze DJ’s zich als nog van hun beste kant laten zien. Vervolgens hebben artiesten als Retrospect, Adrenalize en Devin Wild hier de kans om hun kwaliteiten te showen. De laatst genoemde DJ heeft daarbij ook de mogelijk gekregen om de stage vervolgens af te sluiten. Om 05.00 s’nachts is het gedaan en zullen bezoekers al naar huis of naar Area 1 vertrekken.

Zoals al eerder is genoemd, zal Headhunterz twee uur optreden. Of hij dit helemaal zelf gaat doen is onbekend. Wat uit de timetable te lezen valt, is dat Wildstylez direct na Headhunterz’s optreden zijn set zal doen. Wellicht is dit gewoon toeval, of komen de artiesten in het laatste half uur van Headhunterz’s optreden samen om hun act als Project One te vertonen? Hoe het ook zal lopen, morgenavond zal het eindelijk bekend zijn!

Reageren