Hard News
Door Hard News

Zet allemaal een groot kruis in je agenda op zaterdag 25 juli, want dan wordt er namelijk een nieuw outdoor festival georganiseerd op de Geffenseplas in Oss. WAH Events presenteert: We Are Hardstyle – The Outdoor Festival!

Na 2 geweldige Indoor edities van We Are Hardstyle is het nu tijd voor de volgende stap; het organiseren van een dik outdoor festival voor alle liefhebbers van de hardere stijlen in Oss op het recreatie gebied “De Geffenseplas”. Meerdere area’s met de beste DJ’s uit het binnen-en buitenland zijn al bevestigd om te komen knallen!

Bereid je voor op een dikke line up verdeeld over meerdere area’s, vette shows, entertainment, decoratie en natuurlijk heel belangrijk “goed geluid”!

Kortom alle festival elementen zullen aanwezig zijn om voor alle bezoekers een festival beleving te creëren! WAH Events stelt hoge prioriteiten aan kwaliteit!

De Geffenseplas in Oss is daarom dé perfecte locatie voor een outdoor hardere stijlen festival als deze. Het festivalterrein ligt direct naast de recreatieplas wat het plaatje compleet maakt.

Early Bird tickets voor dit festival kosten €29,50 (ex.fee) en gaan op zaterdag 11 april om 13.00 uur in de verkoop op www.we-are-hardstyle.com. Tickets zijn dan ook verkrijgbaar bij alle Primera winkels in heel Nederland en bij de CD Kiosk in Oss. Er gaan slechts een beperkt aantal Early Bird tickets in de verkoop, wacht dus niet te lang en scoor die tickets vanaf 11 april met korting!

Op de hoogte blijven over het laatste nieuws? Check dan geregeld onze website www.we-are-hardstyle.com en geef ons een ‘Like’ op Facebook!

We Are Hardstyle – The Outdoor Festival
Zaterdag 25 juli 2015 | 12.00 – 00.00 uur
Geffenseplas, Oss (Noord-Brabant)

www.we-are-hardstyle.com

Reageren