Door

Zaterdag 31 januari 2015 keert het early-hardstyle concept Headliner terug in de Effenaar Eindhoven voor een ware hardstyle reünie! De bekende hardstyle tracks uit de oude doos van 2002 tot 2008 worden gedurende deze avond gepresenteerd door artiesten die hun strepen in de afgelopen jaren meer dan verdiend hebben. Levende legendes Isaac en Pavo, maar ook de koning van de Qlubtempo-sound; Luna, voeren de line-up aan tijdens dit stukje onvervalste nostalgie. Zaterdag 31 januari 2015 is de dag dat je kan meezingen en beuken op de tracks die zoveel herinneringen los maken en  het weer even laten voelen als “toen”. Headliner, A Hardstyle Reunion!

2002 – 2008
Vanaf 2002 was Headliner actief als feest in eerst de DansSalon en vervolgens het Beursgebouw Eindhoven. Het jaar 2002 was tevens het moment dat het zogenoemde genre hardstyle zich echt begon te ontwikkelen. Met de opkomst van grote feesten in Nederlands mooiste locaties rolden de harde basslines over de dansvloer en werd een begin gemaakt van iets moois en onbeschrijfelijks wat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een onmisbaar genre binnen de verschillende muziekstijlen. Met tracks als “On the Edge en 16” in 2002, “Here’s Johnny” en “Seid Ihr Bereid” in 2003 werd de toon gezet. Naar mate de jaren volgden kwamen ook de mega-hits als “Hardstyle Rockers” (2004), “S.E.X.” (2005), “The Sacrifice” (2006), “Lockdown” (2007) en de ultieme hardstyle classic van Technoboy “Rage – A hardstyle Song” in 2008. Deze en vele anderen klassiekers zullen gedurende de avond door de Eindhovense speakers pompen in de Effenaar tijdens Headliner; A Hardstyle Reunion!

Line-up
Pavo, verantwoordelijk voor een waslijst aan klassiekers en onderdeel van de succesvolle Hardheadz formatie rond het jaar 2002 komt 31 januari zijn verfijnde skills tonen in de Eindhovense Effenaar. DJ Isaac draait misschien wel het langst mee van iedereen en heeft met “On the Edge” een onbeschrijfelijk groot aandeel gehad in de hardstyle van toen en nu. Daarnaast brengt Luna, ook bekend als onderdeel van DHHD een arsenaal aan klappers ten gehore en zal hij laten zien waarom juist hij in 2005 als allereerste hardstyle DJ zijn eigen feest kreeg in het Gelredome Arnhem. Naast deze twee levende legendes staan Scope DJ, bekend van zijn mega-hit “Lockdown” en talent van vroeger ‘N’Atty op de line-up. De vocale ondersteuning van de avond ligt in handen van MC Dash.

Locatie
De Effenaar in het centrum van Eindhoven is met haar sublieme geluid de perfecte locatie voor een volledig vernieuwde editie van Headliner. De Effenaar is door haar centrale ligging gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer en er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Volg Bassworx
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van Headliner via het officiële Facebook kanaal, te bereiken via www.facebook.com/bassworxnl en de website www.bassworx.nl.

Tickets
Tickets voor Headliner; A Hardstyle Reunion op zaterdag 31 januari 2015 kosten slechts 15 euro (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via www.bassworx.nl en de website van de Effenaar.

Online
http://www.bassworx.nl/
http://www.facebook.com/bassworxnl

Reageren