Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

The Qontinent is het grootste hardere stijlen fesival van België: 3 dagen lang kun je hier genieten van wel 5 verschillende stages, muziekstijlen én een gezellige camping. Dit Ravers Resort is groter dan ooit en hier kun je helemaal uit de voeten, no matter de grote van jouw partygroep. Wij hebben voor jullie op een rijtje gezet welke accommodatie het beste bij jouw groep past, en wat jij zeker niet mag missen op dit Ravers Resort. 

LEES OOK: The Qontinent onthult volledige line-up voor 2019 

De solo raver

In je eentje naar een festival? Waarom niet! De dedicated solo raver houdt zoveel van een feestje dat hij lekker alleen gaat. The Qontinent staat natuurlijk helemaal klaar voor deze feestganger en biedt de KarTent als perfect aansluitende accommodatie: een milieuvriendelijke tent die al voor je opgezet wordt én die je zelf nog mag pimpen. Met ook nog eens de pre-party op vrijdag heb jij als solo raver dus genoeg om je mee te vermaken!

“Een waterdichte, milieuvriendelijke en relaxte manier van overnachten. De KarTent staat voor je klaar bij aankomst, heb je direct tijd voor je festival biertje. De kartonnen tent blijft ‘s ochtends lekker donker voor je kater. Regen? Geen probleem, hij is 100% waterproof!’

Ravers Resort the Qontinent

De partners in crime

Naar een feest met allerbeste maat is natuurlijk één van de leukste dingen die er bestaan. Voor jouw dynamische duo heeft het Ravers Resort ook meer dan genoeg accommodaties klaarstaan, waaronder de enige echte The Qontinent Tent. Deze tent mag je zelfs houden na het weekend, zodat jij en je party-buddy helemaal klaar zijn om samen nog meer campings onveilig te maken.

The Qontinent tent is een tweepersoons volledig waterdichte tent die kan worden vergrendeld met een meegeleverd slotje. De tent wordt van tevoren opgezet en kan met of zonder interieur worden besteld. De tent mag je na het festival houden, wat betekent dat je de tent (die in minder dan 5 minuten kan worden opgezet) gedurende de rest van het festivalseizoen kan gebruiken!”

De drie musketiers

Met z’n drietjes op stap naar the Qontinent, en geen zin om samen in een kleine tent gepropt te zitten? Op het gezellige Ravers Resort kan je met jouw drie musketiers kiezen voor de Festipi: deze hoge tent heeft meer dan genoeg ruimte, zodat je zelfs nog lekker rechtop kunt staan. Ook deze tent staat al voor jullie klaar, zodat je zo snel mogelijk je spullen kan dumpen en richting het festivalterrein kan rennen!

“Wil je tijdens het festival comfortabel overnachten met alle peositieve elementen van een traditionele tipi? Zoals de perfecte luchtcirculatie die ervoor zorgen dat bij koud weer de Festipi snel warm is en bij warm weer de tent lekker koel blijft. Daarnaast heb je het gemak van de hoogte van deze tent n kun je er gewoon in staan!”

Het kwartetje

Met een kwartetje kun je perfect terecht in de Sahara Tipi Tent: deze 5 bij 2,5 meter grote luxe zorgt ervoor dat jullie heerlijk je rust kunnen pakken tussen het feesten door. Weer helemaal fit en zin om los te gaan? Dan kunnen jullie natuurlijk ook naar de Ravers Resort’s Pool Party. “Hit the wave of the rave” op vrijdag van 17:00 tot 20:00, op zaterdag van 11:30 tot 13:00 én op zondag van 10:00 tot 13:00.

“De Sahara Tipi Tent is een acht hoekige tent die ruim plaats biedt aan vier personen. Door het design van deze tent blijft er veel ruimte over voor bagage. Daarnaast zal de Sahara Tipi Tent geleverd worden inclusief luchtbedden.”

Ravers Resort the Qontinent

De XXL vriendengroep

Heb jij een vriendengroep tussen de 4 en 16 personen? Dan kunnen jullie verblijven op de enige echte Rave Zone (XXL) in het Ravers Resort. Hier krijgen jullie alles wat je camping-hartje begeert: powerbanks, een eigen naambord, jullie zitten dichtbij de ingang van het festival én dichtbij de toiletten en douches.

“Wil je verzekerd zijn van voldoende ruimte en een plaats hebben naast de ingang van het festival? Rave Zone is een upgrade van jullie weekendervaring waarbij een exclusief gebied op Ravers Resort speciaal voor jullie wordt omheind. Bovendien ontvangen jullie allemaal een powerbank die jullie eenmaal per dag kunnen omruilen voor een opgeladen powerbank.”

Ravers Resort the Qontinent

The Qontinent 2019 – Island of Intensity zal 9, 10 en 11 augustus plaatsvinden op het Belgische recreatieterrein Puyenbroeck in de Wachtebeke. De camping gaat open op vrijdag 9 augustus om 15:00 uur en sluit haar deuren op maandag 12 augustus om 12:00 uur. Voor meer Ravers Resort informatie ga je naar de website

Afbeeldingen via Facebook-pagina The Qontinent

Reageren