Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Het is weer bijna zover: Carnaval 2020 staat om de hoek! Voor hardstyle-liefhebbers is er inmiddels ook meer dan genoeg te doen tijdens dit Hollandse feest, waarbij Partytrader je helpt compleet in stijl los te gaan: dit zijn de top 3 outfits voor een knallend hardstyle carnaval. 

1. Strak in je mooie Karnaval Festival trainingspak

Hoe beter een hardstyle carnaval vieren, dan met een fout trainingspak? Op deze manier komen de twee werelden van hard dance en carnaval natuurlijk perfect samen. Partytrader verkoopt meer dan genoeg flitsende foute trainingspakken: nieuw dit jaar zijn de exclusieve Karnaval Festival trainingspakken, zodat je geheel in stijl dit grote hardstyle carnaval feest kan bezoeken.

Party trader Karnaval

2. Flitsende festival onesies

Één van de meest gedragen outfits op carnaval is natuurlijk de festival onesie: lekker warm en toch compleet in stijl. Partytrader verkoopt de welbekende- én geliefde apen & unicorn onesies, die je vast en zeker al weleens voorbij hebt zien komen. Als kers op de taart kun je ook nog voor de extra leuke geborduurde onesies gaan: ga als een trip kip, een schildpad van ’t padje, voor de #geenruggengraat skelet onesie of natuurlijk de vleermuis onesie: “Ik ga helemaal bad man!”

3. La Casa de Papel kostuum

Nóg zo’n hitje is het La Casa de Papel kostuum. Sinds de serie in 2017 heel Netflix-kijkend Nederland overnam, is het ook een welgeliefd kostuum op carnaval geworden. En met goede reden: ook dit kostuum is natuurlijk heerlijk warm én je kan zelfs nog incognito uit je plaat gaan.

Naast deze Top 3 heeft Partytrader natuurlijk nog veel meer in de aanbieding. Bezoek www.partytrader.nl voor het volledige aanbod aan festivaloutfits en maak je klaar voor een keihard carnaval! 

Omslagfoto via Facebook-pagina Karnaval Festival 

Reageren