Door

A.s. zaterdag 1 november zal Riche in Boxmeer tijdens Inshock Overdose weer op zijn grondvesten schudden. Waar vorig jaar Titan en zijn angels de locatie overnamen, zal dit jaar Jack of Sound je meenemen in zijn nachtmerrie! Naast zijn eigen LIVE act Mashup Jack zal er een rauwe mix zijn tussen epische melodieën en de rawbeats van onder andere grote namen als Delete en Frequencerz. Ben jij klaar voor Jacks Nightmare??

Line-up
Het publiek wordt opgewarmd door de talenten Re-Mo en JB & The Commender; zij staan al garant voor een goede partij harde beats. Natuurlijk neemt Jack of Sound een aantal van zijn Fusion talenten met zich mee. Zo zullen Rebourne en Avana laten zien dat ze niet voor niets hebben gedraaid op grote evenementen zoals CRAFT, Intents Festival en Dreamfields. De mannen van Frequencerz zijn inmiddels doorgestoomd naar de absolute top van de hardstyle scene en produceren de ene na de andere hit. Om de avond tot een echte nachtmerrie te maken zal ook Delete aanwezig zijn. Uit de categorie hard, harder, hardst staat deze held garant voor een stevige set.

Zoals jullie gewend zijn wordt het waarschijnlijk weer één grote battle van DJ’s die elkaar afwisselen. Hard uit je dak gaan samen met deze namen mag je niet missen! En als klap op de vuurpijl; er komt ook nog een surprise act, en dat zal geen kleintje zijn!

Volledige line-up:
–   Avana
–   Delete
–   Frequencerz
–   Jack of Sound
–   JB & The Commender
–   Surprise Act
–   Re-Mo
–   Rebourne
–   Mashup Jack (LIVE)
Hosted by MC Shizzler
Visuals by VJ Vidolic

Tickets
Tickets voor Inshock Overdose – Jacks Nightmare op zaterdag 1 november 2014 kosten slechts €20,50 (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via inshock-overdose.nl en facebook.com/InshockOverdose. Wees er snel bij, want op = op!

Aftermovie
Om alvast in de stemming te komen kun je hier kijken naar de aftermovie van vorig jaar! https://www.youtube.com/watch?v=dVxrITZrNvQ. Op inshock-overdose.nl of via You Tube vind je aftermovies van alle edities.

Tot zaterdag 1 november!

Reageren