Mark de Rond
Door Mark de Rond

Op 31 mei en 1 en 2juni is het weer zo ver want dan barst Intents Festvial 2019 in alle hevigheid weer los. Het is in de Benelux zelfs verkozen tot het beste festival door Festival Chart. Dit jaar zullen weer alle superhelden van stal gehaald worden om er wederom een spectaculaire editie van te maken.

Dit jaar vierde Intents Festival nog het 15-jarig bestaan. Van vrijdagavond tot zondagavond kunnen de liefhebbers van de hardere stijlen in Oisterwijk genieten van optredens van grote namen uit de scene. Alle verschillende (sub-)genres zullen worden vertegenwoordigd tijdens Intents Festival.

Intents Festival 2019 line-up

Elk jaar heeft Intents weer een enorme line-up met verschillende grote namen uit de scene. Zo hostte D-Sturb en Radical Redemption zelfs hun eigen stage afgelopen jaar. Elk jaar staan er ook ween aantal bijzondere live-acts op het programma, zo stond Sub Zero Project vorig jaar met ‘The Xperiment’ Live nog op de mainstage en was ook Roughstate Alliance al eens actief op Intents Festival.

Kaartverkoop Intents Festival 2019

De tickets voor Intents Festival gaan de laatste jaren als warme broodjes over de toonbank. Op 8 januari 2019 zal de verkoop voor weekend tickets en de camping van start gaan, terwijl op 10 januari om acht uur ’s avonds de dagtickets in de verkoop gaan. Wil jij dit jaar naar Intents Festival gaan, dan raden we je aan om er snel bij te zijn want afgelopen jaar was het binnen 20 minuten uitverkocht.

IntentsCity 2019

Ook bij de volgende editie kun je overnachten op de camping van Intents Festival. Op het zogenoemde IntentsCity zijn verschillende mogelijkheden om de nachten door te komen. Vorig jaar kon je overnachten in onder andere een Kartent, Flexotel en een Festipi. Je kan zelfs je eigen CityYard delen je eigen vriendengroep. De voorverkoop van deze verschillende accommodaties is al van start voor Intents Festival 2019. Er is zelfs een heuze aftermovie van IntentsCity 2018 om je al weer in de stemming te brengen voor deze gezellige festival camping. Wij stelden eerder al een perfecte checklist op als je naar een festivalcamping gaat om er voor te zorgen dat je niets te kort komt of mist

Partyvervoer Intents Festival 2019

Heeft geen van je vrienden of jij zelf zin om de BOB uit te hangen tijdens het festival? Intents biedt je verschillende manieren om naar het festival te gaan. Zo rijden er pendelbussen naar station Oisterwijk of kun je zelf je georganiseerde busreis aanmelden.

Voor ieder wat wils

Tijdens Intents Festival 2019 zijn verschillende area’s waar voor ieder wat wils is. Op de mainstage Zo is er een zelfs een grote indoor mainstage die veelvuldig in het teken staat van raw hardstyle, en staat de Dynamite stage volledig in het teken van hardcore. Verder is ook Freestyle te vinden op de Outrageous stage terwijl je in het Bavaria feestcafé ‘Café de Kroeg’ kan genieten van een pilsje onder het genot van feestelijke muziek.

Locatie Intents Festival 2019

Ook dit jaar wordt Intents weer gehouden op de vertrouwde locatie, namelijk sportpark d’n Donk. Het sportpark bevindt zich op Sportlaan 10 in Oisterwijk. Voor de mensen die nog niet bekend zijn met het plaatsje Oisterwijk, het ligt aan de rechterkant van Tilburg en is goed te bereiken via de A58 en N65.

Zodra er meer nieuws is rondom Intents Festival 2019 zullen wij je hier natuurlijk over op de hoogte brengen door middel van verschillende artikelen op onze site. Tot die tijd moeten we onszelf dus nog maar vermaken met het terugblikken op de laatste editie van Intents Festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren