Bas van Herk
Door Bas van Herk

Vandaag is alweer de 55e episode van Digital Punk’s podcast, ook wel bekend als ‘Unleashed’, uitgekomen. Unleashed is de meest dominante en populaire raw hardstyle podcast van de afgelopen jaren. In deze aflevering zitten wederom de nieuwste tracks geproduceerd verschillende artiesten als Headhunterz, Sub Zero Project, Frequencerz, Endymion, B-Front, Jack Of Sound, E-Force en Public Enemies. Deze podcast verzorgt je daarom een weekend vol met luisterplezier.

Om te beginnen wordt de ‘welkom-terug’ track van Headhunterz gedraait. Destiny is het eerste nummer van de teruggekeerde hardstyle-legende en is inmiddels al onderweg naar de 1 miljoen weergaven op de bijhorende videoclip. Verder is het nummer ‘Smells Like Teen Spirit’ van B-Front vrij opmerkelijk. Dit is natuurlijk een remix van het origineel van Nirvana. Ondanks dat het altijd lastig is om oudere klassieke tracks te mixen, is het B-Front prima gelukt om er een euforische en rauwe stijl aan toe te passen.

Vervolgens valt Public Enemies ergens in het midden van de podcast in tijdens de gebruikelijke ’take-over’.  Hierbij presenteert het duo, ook wel Digital Punk en Hard Driver, drie tracks van hun nieuwe album ‘Original Sinners’. De eerste plaat genaamd ‘Deadly Combo’ geeft het album meteen waarde met de slopende kicks. Verder draait het duo op Q-Base, Bass Events Outdoor en Supremacy.

Het Supremacy-anthem van 2017 is ook vertegenwoordigd. De hoge verwachtingen, door de voorgaande edities, hebben Act of Rage niet gehinderd om een ziek anthem te maken. Deze jonge artiest heeft met het produceren van ‘Mean Machine’ wederom succes geboekt binnen de rawscene.

Hierna volgen er nog twee splinternieuwe nummers van dubbele artiesten. Deze zijn van E-Force en Luna met ‘Are You With Me’ en Warface en D-Sturb met’Open Your Eyes’. Vervolgens sluit Evil Activities knallend af met ‘Infinite Triumpf’ als de laatste plaat .

Episode 55 is een succes en hieronder te beluisteren:

Reageren