Hard News
Door Hard News

Utrecht – Get ready for the Outdoor Edition! Zaterdag 11 juli verkast DEDICATED voor de tweede zomer naar buiten om de lucht vol te smijten met genadeloze sets. Het terugkerende Hardstyle event reist deze dag af naar de Cattenbroekerplas in Woerden, direct aan de A12, waar keihard gaat worden gebeukt in twee DEDICATED area’s!

Radical Redemption, Titan, Frontliner, Frequencerz, Digital Punk, DJ Thera, D-Block & S-te-Fan, Josh & Wesz, Mark with a K, The Darkraver en nog veel meer helden rammen door de zomer met DEDICATED op de festivalagenda. Dit betekent dat de MUTATED area volledig gaat worden overgenomen door Freestyle, terwijl er bij de mainstage wordt opgebouwd naar een climax waarin RAW snoeihard domineert!

DEDICATED ontstond in 2012 als stagehost en knalde vervolgens indoor verder. Met een harde kern aan Hardstylers en lading aanvoerende DJs en MCs stampte het zichzelf al snel op de kaart. De tweede Outdoor editie is daar het bewijs van: de eerste twee ticketfases en alle groepstickets zijn inmiddels uitverkocht, terwijl het event pas eind maart werd aangekondigd. Er zijn nog tickets voor de Outdoor editie te krijgen a 29,50 euro via de website van DEDICATED (www.dedicatedhardstyle.nl).

Are you DEDICATED to the Harder Styles!?

Complete line-up (in alfabetische volgorde):

DEDICATED
D-Block & S-te-Fan
Digital Punk
Frequencerz (live)
Frontliner
Josh & Wesz
NightFall
Radical Redemption
Dj Thera
Titan
Hosted by Mc DV8

MUTATED (Freestyle)
The Darkraver
Dr. Rude
Genius
Mark With a K
Playboyz
Ruthless
Zany b2b Pavo

Reageren