Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Dit jaar zijn er zoals bekend drie artiesten verantwoordelijk voor het ruim negen minuten durende Defqon.1 anthem. Het is een samenhang van drie nummers en KELTEK is de eerste DJ die zijn deel gaat releasen als solo track.

LEES OOK: KELTEK heeft nieuws over het anthem van Defqon.1 2019

Dit jaar gaf Q-dance de taak aan drie verschillende DJ’s om één groot anthem te maken voor Defqon.1. Zo kregen KELTEK, Phuture Noize en Sefa de eer om deze speciale track te maken voor het grootste hardere stijlen festival ter wereld. In het nummer komen de verschillende stijlen van de artiesten goed naar voren en daardoor waren de solo anthems al goed te horen.

De DJ’s draaiden het eigen deel van het nummer ook al een aantal keer in hun sets en nu mogen ze dat alle drie dan echt gaan releasen. KELTEK kondigde op Facebook aan dat zijn track al erg snel komt: “This Friday my Defqon.1 anthem will get it’s solo release.”

KELTEK releast vrijdag zijn Defqon.1 anthem

De eerste solo release van het Defqon.1 anthem komt dus op naam van KELTEK, maar het is nog niet duidelijk wanneer Phuture Noize en Sefa dit doen. Ga naar de website van Q-dance voor meer informatie over het festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina KELTEK

Reacties

  • oldschool gabba 30 april 2019 - 20:48

    sucks

    Quote

Reageren