Hard News
Door Hard News

Je kunt knallend het nieuwe jaar beginnen, want Confusion Events organiseert op 2 januari een evenement voor de echte raw fans: Fatality. Met een snelheid van 155 BPM en meer blazen verschillende grootmachten een goede dosis raw hardstyle door de speakers van de Club Monte Carlo. Samen met je vrienden kun je van 22:00 tot 06:00 genieten van overdosis aan tracks van onder andere Radical Redemption, Warface en Thera.

Line-up

Confusion Events brengt tijdens Fatality een aantal absolute rawstyle meesters én oude bekenden naar Club Monte Carlo:
Adaro
Jack of Sound
Jason Payne
Mythix
Partyraiser
Radical Redemption
Requiem
Thera
Warface
Hosted by MC Nolz

Trailer
Locatie

Nog een reden om naar Fatality te gaan: de locatie! De voorganger van Club Monte Carlo aan de Wijchenseweg in Nijmegen kennen we allemaal. Nu is de locatie verbouwd en door Confusion Events voorzien van de dikste lasers, special effects en een knallende geluidsinstallatie om jou een geweldige avond te bezorgen.

Tickets

Alle early bird tickets zijn al uitverkocht! Zorg dus dat je op tijd je regular tickets (€22,50) of VIP ticket (€30,-) koopt via www.confusion-events.nl of direct via deze link: http://bit.ly/fatalitytickets. Ook zijn de tickets bij alle Primera winkels in Nederland verkrijgbaar.

Social media

Zorg dat jij en je vrienden jezelf op aanwezig zetten in het Facebook event of like de pagina van Confusion Events! Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de eerste editie van Fatality.

Info

Zaterdag 02-01-2016
Club Monte Carlo, Nijmegen
Leeftijd: 18+
Music: RAW Hardstyle

 

Reageren