Hard News
Door Hard News

Nog maar een paar dagen voordat het feest weer losbarst: Beat the Bridge 2015! Het beloven twee legendarische dagen te worden! De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang en we doen er alles aan om jullie twee top dagen te geven. Hier vind je de laatste belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten.  

Laatste tickets

Dit is je laatste kans, als je nog geen kaartje hebt, wees dan snel en koop je ticket op beatthebridge.nl/tickets voordat het uitverkocht is.

Kingsnight: Waarschijnlijk zal er nog deurverkoop zijn voor Kingsnight. Kaarten aan de deur kosten €17.50,-

Kingsday: Kingsday is bijna uitverkocht. Mochten er toch nog kaarten voor de deurverkoop zijn, kosten deze €25,-

Floorplan & Timetable

Er zijn plattegronden en timetables bij de infobalie op het terrein te verkrijgen. Daarnaast is de timetable ook op grote banners te vinden op het terrein.

Ook kunnen jullie de plattegrond of timetable op de website of facebook vinden.

Anthem

Het Beat the Bridge anthem van dit jaar is geproduceerd door Titan. Het nummer ‘Code of Life’ is te downloaden via een van de volgende portals:  http://fusionr.ec/release249  en is te beluisteren op: soundcloud.com/beatthebridge/btb2015-anthem

Dresscode

Er is geen verplichte dresscode tijdens Beat the Bridge. Wel vinden we het leuk als zoveel mogelijk bezoekers in een oranje outfit komen. Dat maakt Beat the Bridge nog feestelijker.

Datum en tijden

Beat the Bridge Kingsnight vindt plaats op zondag 26 april 2015 van 18.00 tot 00.00.
Beat the Bridge Kingsday vindt plaats op maandag 27 april 2015 van 12.00 tot 00.00.

Bussen

Nog geen vervoer geregeld? Boek dan nu nog een busreis naar Beat the Bridge Kingsday en Kingsnight bij www.eventtravel.nl, www.hardtravel.nl, www.party-vervoer.nl en www.partybussen.nl

Pinnen

Op het Beat the Bridge terrein is het mogelijk om je munten met pin te betalen. Ook kun je bij de muntenkassa cash geld bij pinnen! Er wordt echter aangeraden om altijd voldoende cash geld mee te nemen. 

Munten

De munten zijn te verkrijgen op het terrein. Je kunt ook al munten bestellen op www.beatthebridge.nl/tickets. Wie vooraf munten bestelt, ontvangt een gratis Beat the Bridge gadget.

Legitimatie

De minimale leeftijd voor toegang is 18 jaar. Zorg dat je een geldig ID bewijs bij je hebt (onder een geldige ID wordt verstaan: ID kaart, rijbewijs of paspoort). Kopieën zijn niet toegestaan. Iedereen wordt bij binnenkomst actief gecontroleerd op leeftijd aan de hand van je ID bewijs. Indien er twijfel is over je leeftijd en je hebt geen ID bij je, word je NIET toegelaten.

Toiletten

Er zijn voldoende toiletten aanwezig op het terrein waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Bij de toiletten zijn freshpoints aanwezig. Hier kun je gebruik maken van gratis verzorgingsproducten.

Lockers

Er zijn ruim voldoende lockers aanwezig op het terrein. Deze kunnen gebruikt worden voor jassen, tassen en andere eigendommen. Wel zo makkelijk als je de hele dag op stap bent. Een locker kost 7 euro en de borg bedraagt 5 euro, deze krijg je terug wanneer je de sleutel inlevert. Pinnen is mogelijk bij de lockers.

Social Media

Beat the Bridge is actief op verschillende Social Media. Houd de kanalen van Beat the Bridge in de gaten voor, tijdens en na Beat the Bridge voor de laatste informatie, leuke winacties, exclusieve (backstage) beelden en updates! Gebruik hashtag #BTB15 voor alles wat je met je vrienden en de wereld wilt delen over Beat the Bridge op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat:
Facebook.com/beatthebridge
Twitter.com/Beat_theBridge
Instagram.com/beatthebridge
Soundcloud.com/beatthebridge
Youtube.com/MBFHtv
Snapchat: beatthebridge

Mobiel bereik

Tijdens Koningsnacht en- dag komen tienduizenden bezoekers bij elkaar in Arnhem. Dit veroorzaakt enorme extra belasting op de zendmasten, hierdoor is het functioneren van het mobiele netwerk niet te garanderen. Houd hier rekening mee en spreek bijvoorbeeld met vrienden af op een vast tijdstip en plek.

BTB App

Beat the Bridge heeft ook een app! Download: ‘Festive’ in de Google Play Store of in de Apple Store. In deze app kun je Beat the Bridge vinden met onze eigen in-app inclusief alle informatie!

Foto & video

Iedereen mag zijn fototoestel of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet te delen via Social Media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Openbaar vervoer

Beat the Bridge is lopend vanaf Centraal Station Arnhem te bereiken. Met ongeveer 15 minuten door het centrum van Arnhem ben je aangekomen bij het Beat the Bridge terrein.

Let op! Op Koningsdag rijdt de NS met een aangepaste dienstregeling. Check deze op www.ns.nl.

Wij raden ‘t aan om met het openbaar vervoer naar Beat the Bridge te komen. Door grote drukte in Arnhem is er beperkte parkeercapaciteit.

Looproute

Parkeren

Gebruik als navigatie adres voor Beat the Bridge: Kadestraat 1, Arnhem.

Op de Rijnkade/Nieuwe Kade kan gratis geparkeerd worden. De aanrij-route om naar de Rijnkade/Nieuwe Kade te komen via het Airborneplein is;

Airborneplein > Eusebiusbuitensingel > Westervoortsedijk > Badhuisstraat > Nieuwe kade

Let op, er is hier beperkte parkeercapaciteit.

Eten en drinken

Eigen eten en drinken mag niet mee naar binnen. Volg je een speciaal dieet, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit. Het is tevens toegestaan om medicatie mee te nemen mits ook dit in een gesloten verpakking zit. Ook dien je een doktersverklaring bij je te hebben.

Sigaretten

Op het terrein is een sigarettenkiosk aanwezig.

Lost & Found

Ben je iets kwijt? Dan kun je bij de Lost & Found kijken of het gevonden is. Dit bevindt zich bij de infobalie op het terrein.

Verzorgingsproducten

Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als deze in originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen NIET mee naar binnen. Deodorantrollers mogen WEL naar binnen. Daarnaast zijn er gratis verzorgingsproducten zoals deodorant en haarverzorging te gebruiken bij de freshpoints

Drugsbeleid

De organisatie conformeert zich aan het beleid van de politie. Dit is ‘zero tolerance’. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd bij het betreden van het terrein.

Locatie

Het terrein bevindt zich onder de John Frostbrug, Ooststraat en Kadestraat in Arnhem. Het navigatieadres is: Kadestraat 1, in Arnhem.

Merchandise

Er zijn twee speciale Beat the Bridge merchandise stands aanwezig op het terrein. De merchandise stands vind je meteen bij de ingang links en naast de Factory Stage. Twinklerz is ook aanwezig met zonne- en spacebrillen en nog andere merchandise. Ook zal de Fopshop op het Beat the Bridge terrein staan met leuke oranje artikelen.

Groencontainer

Verder is er dit jaar de zogenoemde groencontainer, exclusief op BTB. Dit is niet zomaar een eetgelegenheid. Je eet hier namelijk de lekkerste en duurzaamste hamburgers van het land.

Cruise

Beat the Bridge organiseert de Desperados Crazy Cruise! Deze cruise zal twee keer op koningsnacht en drie keer op koningsdag in 45 minuten langs de Rijnkade varen en onder de nieuwe brug door. Daarna vaart de boot terug langs het terrein onder de John Frostbrug door, om vervolgens terug naar het terrein te gaan.

Bezoekers die een ticket voor de cruise hebben kunnen bemachtigen kunnen hun e-ticket inwisselen voor een polsbandje bij de infobalie. Tevens kun je je op dat moment inschrijven voor één van de cruises van die dag. Met het bandje heb je toegang tot de boot. Let wel op; iedere cruise heeft een ander bandje en vol=vol, dus wees er op tijd bij!

Let op; op Kingsnight moet je vóór 19:00 je e-ticket ingewisseld hebben voor een bandje en op Kingsday vóór 16:00.

Queens Treatment

BTB legt de queens extra in de watten dit jaar! De eerste 100 dames die het terrein betreden krijgen namelijk een goodie bag aangeboden door jurkjes.com, met daarin leuke gadgets zoals een kortingsvoucher van jurkjes.com, een haarborsteltje, lippenbalsem, een BTB waaier en een kortingsbon voor een lekkere cocktail! In de helft van de goodie bags zit ook nog eens een item van de jurkjes.com website, dus een kans van 50% op zo’n leuk jurkje of jumpsuit! Wees dus snel!

Beauty salon

Er zal ook een beauty salon te vinden zijn op Beat the Bridge waar jullie je eigen air brush tattoo kunnen laten zetten en waar jullie je make-up & haar kunnen laten doen door professionele visagisten/haarstylisten.

Cocktailbar

Dit jaar is er ook een cocktailbar te vinden op BTB! Inclusief leuke mannen die de dames een speciale cocktail beleving geven.

Piercing

Er zal dit jaar ook een piercing shop aanwezig zijn op BTB. Jullie kunnen zowel piercings laten zetten als piercings kopen. Dit is uiteraard 100% hygiënisch.

Weer

Het kan ‘s avonds flink afkoelen. Let hierop en neem een jas mee. Je kan je jas opbergen in een locker. De weersvoorspellingen zijn wisselend en het is mogelijk dat het gaat regenen. Natuurlijk wordt er aan jullie gedacht en zal de Factory stage overdekt worden met een Perfect Sky. Ook zullen er gratis poncho’s te verkrijgen zijn.

Tot slot

Zorg goed voor jezelf en elkaar, zowel tijdens de reis naar, als op het evenement. We wensen jullie allemaal veel plezier op Beat the Bridge 2015!

Reageren