Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zestien acts, vier formaties, één dome. Hardstyle voert de boventoon in een nieuwe editie van Hard Bass. Op zaterdag 27 januari 2018 treden de absolute grootmachten der hardere stijlen ten tonele in het immense GelreDome te Arnhem.

Velen zijn al bekend met de formule: Vier hoofdstukken waarin iedere gradatie van Hardstyle aan bod komt. Verwacht unieke performances, spectaculaire live acts en een hele dikke show. Kun je niet wachten? Meld je hier aan voor het evenement en blijf op de hoogte.

Tickets & travel pakketten voor Hard Bass

Zaterdag 4 november om 12.00 uur start de ticketsales via http://hardbass.tickets.b2s.nl. De allereerste ticketkopers ontvangen een gratis upgrade naar een Premium ticket. Uiteraard kun je ook een Premium ticket aanschaffen, waarmee je een eigen entree hebt, een gratis locker per twee personen, toegang tot de Premium lounge en deck en een exclusief Hard Bass gadget ontvangt.

Maak je er liever een compleet weekend weg van? Check dan de Hard Bass travel website, met hotel pakketten in Arnhem of Amsterdam. Deze verkoop start op 18 oktober om 12.00 uur. Busreizen incl. een combi tickets boek je onder andere via Event Travel. Check hier de buitenlandse bus organisaties waar wordt samengewerkt.

Hard Bass 2018

Reageren