Hard News
Door Hard News

Tijdens Koningsnacht heb je maar één optie en dat is kei hard feesten als een koning(in). En wat is nou een betere voorbereiding op Koningsdag dan een hardere stijlen avond met de koningen van de freestyle, hardstyle en raw tijdens Koningsnacht?! Voor ieder wat wils op het gebied van de hardere stijlen! Wederom zal Event Center Culemborg worden omgetoverd tot ‘koninklijk beuk paleis’ en zoals de naam al doet vermoeden gaan we alles overtreffen deze avond! Het event start om 21:00 uur en is om 05:00 uur afgelopen, zodat je tijdens Koningsdag gewoon weer door kan feesten!

Bij Madhouze gaat alles onder het motto: ‘hoe gekker, hoe beter’. Zo ook tijdens Koningsnacht! Heb jij altijd al eens ‘on stage’ willen feesten met jouw koning van de hardstyle? Bij ‘Dat Spant De Kroon’ kan het! Een Meet & Greet met de Koning van de raw Radical Redemption? Geen probleem! Wij maken dit alles mogelijk om jou de koning te rijk te laten voelen! Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je aanwezig bent bij dit Koninklijke feest!

Bij een koninklijk feest hoort een royale line up met de koningen uit de scene! De avond wordt geopend met een ‘early’ set, vervolgens freestyle, hardstyle en zal er afgesloten worden met de beste raw! Kortom, hoe kan je nou beter proosten op onze Koning Willy dan met de volgende koningen uit de hardstyle scene.

Line-up:
Radical Redemption
Frequencerz
Warface
Atmozfears
D-Sturb
Bass-D
Royal S
Ceazar vs Dragan & Main (openingsset)
Hosted by: MC Livid

Kortom, een avond om dik te omcirkelen in de party agenda! Losse tickets voor ‘Dat Spant De Kroon’ kosten slechts €19,50 en een groepsticket (6 tickets voor de prijs van 5) kost €97,50 en zijn te koop via www.madhouze-events.nl. Toegang is vanaf 18 jaar. Houd voor meer info de website en Facebook pagina van Madhouze Events in de gaten.

Reageren