Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk aangebroken. De overheid heeft zojuist aangekondigd dat alle coronamaatregelen, inclusief de 1G maatregel, vanaf 23 maart komen te vervallen. Dit betekent dat het niet meer nodig is om een geldig coronatoegangsbewijs met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs te laten zien om naar een event te kunnen: precies op tijd voor de langverwachte viering van 25 jaar Masters of Hardcore.

LEES OOK: Deadly Guns begint zijn eigen Black Reaper Records label

Na 2 jaar gaat het op 26 maart eindelijk gebeuren. Masters of Hardcore wordt het eerste grote hardcore event in Nederlands dat zónder coronamaatregelen kan gaan plaatsvinden! Bezoekers van dit uitverkochte evenement kunnen het event weer ervaren zoals ze dat gewend zijn: zonder gedoe. Maar bovendien heeft de organisatie een gigantisch programma voor je in petto.

25 years of masters of hardcore 2022

Check de 25-jaar viering van Masters of Hardcore live

De komende editie van Masters of Hardcore wordt de grootste editie ooit, met meerdere specials en exclusives. Het event begint met een exclusieve pre-party voor een beperkt aantal bezoekers. Daarnaast zal je door Masters of Hardcore worden meegenomen op een reis door 25 jaar hardcore met een ultieme mix van de grootste meesterwerken ooit gemaakt tijdens de Magnum Opus show. Speciaal voor deze editie zal hardcore legende Outblast nog een keer op het podium verschijnen met een ‘Exclusive Resurrection’ set op hetzelfde event waar hij in 2017 afscheid nam. En natuurlijk niet te vergeten: de bezoekers kunnen ook dit jaar weer losgaan op een dikke anthem show!

De mensen die geen ticket hebben kunnen bemachtigen voor deze hardcore vieren kunnen deze legendarische nacht alsnog meemaken tijdens de livestream. Masters of Hardcore zal de hele nacht door streamen vanaf de mainstage, dus zorg dat je van 22:00 – 08:00 uur meekijkt op het officiële Masters of Hardcore YouTube-kanaal om geen moment te missen.

masters of hardcore 2022

Luister naar het officiële Masters of Hardcore 2022 anthem

Wat begon als een normale collab, groeide uit tot een echt anthem. Mad Dog en Evil Activities bundelden hun krachten en maakten een track die het échte Masters of Hardcore gevoel weerspiegelde. Toen de track bij het MOH-label terecht kwam besloten zij deze uit te brengen als officieel Masters of Hardcore 2022 anthem. Bereid jezelf voor op de komende editie en kom alvast in de stemming met ‘Immortal’ van Mad Dog & Evil Activities!

25 Years of Masters of Hardcore vindt plaats op zaterdag 26 maart in de Brabanthallen en is dus volledig uitverkocht. Check de volledige line-up met onder andere Angerfist en Sefa en de Raw Hardstyle-stage met Radical Redemption LIVE en Warface op de officiële website van het event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Masters of Hardcore

Reageren