Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Deadly Guns timmert hard aan de weg binnen de Hardcore scene. Hierin neemt hij nu een nieuwe stap met een duidelijke visie: vandaag start hij zijn eigen label genaamd Black Reaper Records, het eerste Limburgse hardere stijlen muzieklabel met onder andere hardcore, uptempo en terror.

LEES OOK: The Qontinent onthult gigantische line-up: ‘Breaking Boundaries’

Black Reaper wil de wereld veroveren en een merk bouwen dat door de fans wordt herinnerd, begint Deadly Guns te vertellen. ‘’Met Black Reaper Records gaan we weer een stap verder. Verhalen vertellen door middel van audio en visuele uitingen. Dit betekent dat niet alleen de muziek en video centraal staan, maar ook de verhalen van de artiesten op Black Reaper Records. Zij hebben allen hun eigen story line die past binnen het Cinematic Universe van Black Reaper.’’

Fans hebben steeds meer behoefte aan een all-in pakket, zegt het label. Kwalitatieve muziek, bijpassende social media en een hechte community. Deze story telling komt overal in terug en staat op nummer #1 bij Black Reaper Records.

De introductie van de South City Universe

“This is not for everyone. This is only for a Chosen One!” Deadly Guns introduceert met zijn label ook een geheel nieuwe wereld waarin alle verhalen van Black Reaper zich afspelen. Met deze Cinematic Universe creëert hij een plek waar niets onmogelijk is en waar personages (ofwel artiesten) worden geboren. South City, de plek waar alles zich afspeelt zal een belangrijke rol spelen in de toekomst van Black Reaper, zoals in de trailer te zien is.

Deadly Guns Presents: The Black Reaper

Black Reaper Records gaat ook evenementen organiseren. Zo is aanstaande vrijdag 18 maart al het eerste evenement gepland: de eerste officiële labelnight van Black Reaper in de Nieuwe Nor, Heerlen. ‘The Chosen Ones’ van Deadly Guns hebben de afgelopen 1,5 maand op social media via diverse raadsels en spellen de uiteindelijke naam geraden van het evenement en zijn nieuwe label.

Het evenement staat in teken van Deadly Guns die aansluit bij Black Reaper. Het belooft een speciale avond te worden met onder andere N-Vitral, Bloodlust, Elite Enemy, Deadly Guns en 2 special guests op de line-up. Het evenement is al voor 90% uitverkocht en de laatste kaarten zijn nu verkrijgbaar.

Hoe zien de komende maanden uit van Black Reaper?

Voor Black Reaper staat er veel op de planning in de komende maanden. Deze maand volgt er nog een merchandise collectie en staat er veel muziek klaar om te releasen op Black Reaper Records. Verder zal ook de eerste Black Reaper Comic #001 worden uitgeven op social media en komt er een eigen NFT-collectie aan.

Volg Black Reaper op social media om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen of bezoek www.blackreaper.nl. 

Deadly Guns Black Reaper Records Merchandise Uptempo Hardcore Terror

Reageren