Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het succesvolle en razendsnelle Annihilation verhuist na drie uitverkochte edities naar het beroemde Autotron. Het concept dat bekend staat om de Bouncy Uptempo – zonder piepkicks dus – schroeft hiermee de capaciteit flink omhoog en verwacht maar liefst 8.000 uptempo-fanaten voor hun grootste event tot nu toe.

LEES OOK: Adrenalize maakt overstap naar Dirty Workz

Annihilation heeft in anderhalf jaar tijd een enorme stempel weten te drukken op het gebied van snellere hardcore. Het concept breidt na twee uitverkochte Maassilo-edities enorm uit met het kristalheldere concept: uptempo zonder piepkicks, de spotlight op nieuwe talenten en bijzondere live-acts op het podium. “Dat is ook precies waar we in het Autotron in Rosmalen mee doorgaan”,Β kondigt W&M Events trots aan.

Het grote Annihilation pakt daarom gigantisch uit op het gebied van licht, geluid en show. “Dit is iets wat we als event altijd belangrijk hebben gevonden”,Β vervolgt de organisatie. Ook de aangekondige line-up windt er geen doekjes omheen: met onder andere GSRP LIVE van Akimbo, Eraized & Aalst, Reloading van Tharoza & Rosbeek en het splinternieuwe Annihilation Records LIVE. “Een dag vol nieuwe muziek!”

Annihilation 2024 line-up

Annihilation Records LIVE
Unresolved – Uptempo SpecialΒ 
GSRP LIVE presented by Akimbo, Eraized & Aalst
Reloading LIVE presented by Tharoza & Rosbeek
Cleaning My Kicks LIVE presented by Screecher
Akimbo LIVE
Guiberz LIVE
Eraized
Revealer
Tharken
Kroefoe
Complex
DMRC
Boosterz LIVE presented by BΓΆssels & Roosterz
Deviation π˜“π˜π˜π˜Œ
Udow
Wheelhatz
Dark Individual
MT
Latinity
Kaimera
Maintrex
Contest Winner
Hosted by MC Raise

“The biggest edition of Annihilation: harder than ever”

Annihilation wordt overdag gehouden op zaterdag 16 november 2024 in het enorme Autotron in Rosmalen – vlakbij ‘s-Hertogenbosch. Zorg dat je je snel registreert voor de ticketverkoop, zodat je op 22 mei de eerste bent die een kaartje koopt – Annihilation is tot nu toe altijd uitverkocht geweest.

Reageren