Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Adrenalize zet een nieuwe stap in zijn carrière en is de nieuwe aanwinst bij het gerenommeerde label Dirty Workz. De Deense hardstyle DJ gaf eerder al aan dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk en nu verhuist hij na meer dan 13 jaar van platenmaatschappij. “Ik ben echt blij met deze verandering waarvan ik persoonlijk al een tijdje voelde dat ik die nodig had.”

LEES OOK: Aggressive Records, Dirty Workz en Gearbox Digital strijden om titel beste label van het jaar

Het begin van Adrenalize’s carrière is als een jongensdroom. Op 15-jarige leeftijd maakte Malthe Mehlskov als jonge buitenlandse producer zijn debuut in een uitverkochte Ziggo Dome voor 13.000 man tijdens het Hard With Style-event van Headhunterz. Sindsdien is hij een graag geziene artiest op de grootste festivals wereldwijd zoals Defqon.1 én scoorde hij grote hits met kenmerkende platen zoals ‘Get Up’ en ‘Elektronic Symphony’ met B-Front.

Na alle successen is Adrenalize nu aangekondigd als het nieuwe familielid bij Dirty Workz (uitgeroepen tot het beste label van 2022). Na Da Tweekaz, Wasted Penguinz en vele andere Scandinaviërs is de Deen zojuist onthuld in een komische aankondiging van zijn nieuwe muzikale thuis. Adrenalize: “Ik heb door de jaren heen altijd een geweldige relatie gehad met Dirty Workz, dus ik ben super enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk. Het voelt als familie.”

Bovendien heeft Adrenalize grote plannen: “Ik wil doorgaan met waar ik goed in ben en de muziek voor zichzelf laten spreken. Ik heb een aantal grote dingen gepland voor de nabije toekomst – ik niet kan wachten om samen met het team te ontwikkelen”, zegt Adrenalize over zijn move. “Dirty Workz en ik passen uitstekend bij elkaar – niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook in perspectief. Ik kijk ernaar uit om mijn muzikaliteit op een internationaal platform verder uit te bouwen.”

Adrenalize brengt binnenkort uit ‘Faded’ als gloednieuwe Dirty Workz-artiest

Het eerste (solo) wapenfeit van Adrenalize op zijn nieuwe label staat al in de steigers. ‘Faded’ wordt op vrijdag 17 mei uitgebracht en is vanaf nu te pre-saven via de bekende kanalen van Dirty Workz. “Zoals je in de aankondigingsvideo kunt zien, zijn we allemaal blij dat Adrenalize zich bij de familie heeft aangesloten (haha)”, zegt Dirty Workz. “Zonder gekkigheid is Malthe, naast zijn geweldige muziek die echt bij onze eigen stijl past, een heel aardig persoon en heeft hij al een hechte band met veel van onze artiesten, wat ook heel belangrijk is. We zijn dolgelukkig met zijn komst.”

Beeldmateriaal via Vroeger Was Alles Beter

Reageren