Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Begin december hebben jullie massaal gestemd op jullie favoriete artiesten, tracks, albums en label. Uit de resultaten blijkt dat Aggressive Records, Dirty Workz en Gearbox Digital strijden om titel beste label van het jaar. Welk team neemt op 4 januari die prestigieuze ‘Best Label’ award mee naar huis?

LEES OOK: D-Sturb, Rebelion en Sub Zero Project verkozen tot populairste artiesten van 2023

Met trots presenteren Hard News & Hardstyle.com de eerste onafhankelijke Hardstyle verkiezing op basis van data en jouw stemmen. Inmiddels zijn alle stemmen geteld, en daaruit komen er drie labels naar voren die kans maken op de titel ‘Best Label’ van 2023: Aggressive Records, Dirty Workz en Gearbox Digital.

De genomineerden voor ‘Best Label’ zijn…

Aggressive Records breidde dit jaar flink uit: naast Rooler, Sickmode en Malice, sloten ook Riot Shift en Krowdexx zich aan bij de AR Gang. Met hun ludieke marketing en memes veroveren ze het internet, maar veroveren ze daar ook de prijs van ‘Best Label’ mee?

Dirty Workz‘ bijdrage aan de hardstyle scene blijft niet onopgemerkt. Ze brachten dit jaar talloze tracks uit, hadden een hosting van een stage op Ultra Miami en hebben een meer dan geslaagd Amsterdam Dance Event achter de rug. Vorig jaar veroverde het team van Dirty Workz de ‘Best Label’-prijs, zullen ze dat dit keer herhalen?

Gearbox Digital voelt als een familie, vertelde Mutilator onlangs nog in PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast. Verdient Gearbox daarom de titel van ‘Best Label’, komt het door de bangers die dit label het hele jaar door heeft uitgebracht, of het feit dat ze in 10 uur de Ziggo Dome uitverkochten? Op 4 januari weten we of ze de prijs ook echt mee naar huis nemen.

Kijk op 4 januari 2024 naar de live-registratie van de Hardstyle Awards Ceremony

Wil je weten welk team zich een heel jaar lang ‘Best Label’ mag noemen? Tune dan in op 4 januari 2024 voor de Hardstyle Awards Ceremony. Vanaf 21:00 bekijk je de live-registratie op YouTube.

Reageren