Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk hier. Jullie hebben massaal je stem uitgebracht voor de Hardstyle Awards en nu is het tijd om de eerste resultaten bekend te maken. Uit de stemmen en beschikbare data vanuit Hardstyle.com, blijkt dat D-Sturb, Rebelion en Sub Zero Project zich de populairste artiesten van 2023 mogen noemen. 

LEES OOK: Hard News en Hardstyle.com keren terug met de Hardstyle Awards 2023

Met trots presenteren Hard News & Hardstyle.com de eerste onafhankelijke Hardstyle verkiezing op basis van data en jouw stemmen. Afgelopen week zijn er enorm veel stemmen binnengekomen – en daar willen we je voor bedanken! Hard News en Hardstyle.com hebben alle stemmen geteld, en op basis van de stemmen en de beschikbare data komen er drie artiesten naar voren die kans maken op de titel ‘Best Artist’ van 2023: D-Sturb, Rebelion en Sub Zero Project.

De genomineerden voor ‘Best Artist’ zijn…

D-Sturb heeft ons het afgelopen jaar laten kennismaken met zijn playgrounds. Hij was te zien op de grootste podia met zijn zes Welcome To My Playground-shows, waarbij elke live-show werd vergezeld door een track en exclusieve merchandise. Zijn REBELLiON-set, waarin de aankondiging werd gedaan dat hij volgend jaar de zondag van REBiRTH zal hosten, verscheen binnen zes uur op YouTube. Was 2023 hét jaar van D-Sturb?

Met hun live-act The Second Dose veroverde Rebelion afgelopen jaar de mainstages van de grootste festivals en indoor evenementen, waarmee ze een grote indruk achterlieten. Het lukte ze zelfs om met het bijbehorende album 1 miljoen Spotify-streams binnen één dag te verzamelen. Rebelion mocht vorig jaar de prijs voor ‘Best Artist’ mee naar huis nemen, krijgen zij het voor elkaar om deze prijs twee jaar achter elkaar op te eisen?

Het was een jaar vol hoogtepunten voor Sub Zero Project. Denk aan de recente release van een track met Showtek, het uitverkopen van hun eigen All For One-show in de Mitsubishi Electric Halle in Düsseldorf, en het imponeren van het publiek met hun Bad Trip Live op Supremacy. Zouden deze prestaties hen de titel ‘Best Artist’ van 2023 opleveren?

Kijk op 4 januari 2024 naar de live-registratie van de Hardstyle Awards Ceremony

Wil je weten wie er dit jaar met de titel ‘Best Artist’ wordt bekroond? Tune dan in op 4 januari 2024 voor de Hardstyle Awards Ceremony. Vanaf 21:00 bekijk je de live-registratie op YouTube.

Reageren