Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Na de onthulling van de volledige Decibel outdoor line-up afgelopen weekend heeft b2s gisteren de anthem makers van de aankomende editie bekendgemaakt. Niemand minder dan de live-act NCBM, beter bekend als Noisecontrollers en Bass Modulators, heeft dit jaar de eer gekregen het anthem voor één van de grootste harder styles festival van Nederland te produceren.

Noisecontrollers heeft natuurlijk al ervaring met het maken van Decibel anthems. In 2010 deed hij dit voor het eerst met de track ‘Summer In The City’ en in 2013 voor de tweede maal met de track ‘Craving For The Beat’ samen met Alpha2. Dit keer zal hij het dus samen met de mannen van Bass Modulators doen onder hun alias NCBM.

NCBM en Decibel outdoor delen al een speciale band. Tijdens de Decibel afterparty van twee jaar geleden traden Noisecontrollers en Bass Modulators namelijk voor het eerst op onder de naam NCBM, en het was een groot succes. Ondertussen heeft NCBM al optredens gehad op gigantische stages als Hard Bass, Defqon.1 en Mysteryland.

Reacties

  • This is Motherfucking Hardstyle! 18 mei 2017 - 16:13

    That anthem can’t be bad!

    Quote

Reageren