Hard News
Door Hard News

Nooit meer naar Facebook of internet te hoeven voor het laatste nieuws op het gebied van hardstyle. Met één druk op de knop kun je het laatste nieuws volgen in de Hard News app. De app is sinds vandaag te downloaden voor Android en IOS en vind je in de app store.

Download
Android: http://bit.ly/HN-Android

iOS: http://bit.ly/HN-iOS

Hoofdpagina
De hoofdpagina voorziet jou van het laatste nieuws uit de hardstyle scene. Wil je alles lezen, dan zit je op deze pagina goed. Wil je onderscheid maken in het nieuws dan is het enige wat je hoeft te doen is naar links swipen. Zo kom je uit bij verschillende categorieën, zoals artiesten, evenementen, business, label en radio. Heb je dus alleen zin om het nieuws van artiesten te lezen, dan swipe je naar die categorie en zie je al het nieuws dat Hard News online heeft gezet over artiesten.

Keuzemenu
Linksboven in de app vinden jullie het keuzemenu. Ook hier kun je kiezen tussen verschillende categorieën. Interesse in blogs, livesets, pagina’s van artiesten, reports van festivals of interviews? Dan kun je daar in het keuzemenu voor kiezen. Zo vind je altijd het nieuws wat bij jou past.

Account
In het keuzemenu kun je naar instellingen gaan en kun je een simpel account aanmaken. Dit account geeft jullie de mogelijkheid om te reageren onder de berichten. Zo willen wij van Hard News meer interactie creëren met jullie. Onder de artikelen kunnen jullie je eigen mening geven over het nieuws en discussies te voeren.

Breaking news
Altijd op de hoogte zijn van breaking news? Als er groot nieuws bekend wordt stuurt de app je een notificatie zodat je als eerste het nieuws ontvangt. Zo mis je nooit een belangrijk bericht.

Zorg dat je vandaag nog de app downloadt en zo up to date blijft van het laatste nieuws!

Reageren