Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Alsof er dit jaar al niet genoeg verrassende samenwerkingen zijn geweest doet Noisecontrollers er nog een schepje bij. Na Hardwell met Sephyx, Zatox met MAKJ, Coone met Dirtcaps en Brennan Heart met Far East Movement, is Noisecontrollers nu de studio ingedoken met Sander van Doorn.

Sander van Doorn is de eigenaar van het succesvolle label Doorn Records en draait al sinds 1995 mee in de dance scene. Met twee albums, vele hits en remixen van de grootste artiesten, is deze man met recht een grootse speler in zijn scene te noemen. Onlangs bracht Headhunterz op Doorn Records zijn track ‘Live Your Life’ uit die hij met het duo Crystal Lake maakte, samen met een aantal edits.

Had a guest in the studio, something special coming up! @sandervandoornofficial

A photo posted by Noisecontrollers (@noisecontrollers) on

Noisecontrollers is altijd al een artiest geweest die niet bang is om te experimenteren met andere genres, daarom komt het ook zeker niet als een ‘schok’ dat hij met een artiest als Sander van Doorn besluit om samen te werken. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want Noisecontrollers zelf geeft al aan dat we tijdens Defqon.1 ‘wellicht’ al iets zullen horen.

 

Reageren