Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hardcore legende Nosferatu komt met zijn eigen hardcore label ‘Border Town’, met als kers op de taart een nieuw album. Dit vijfde album zal de gedachte achter het Border Town verhaal onthullen en zal ‘zijn statement binnen de hardcore-scene’ zijn.

LEES OOK: Zó trapte REBiRTH het festivalseizoen eindelijk na 3 jaar weer af!

Na vele jaren van produceren en uitbrengen van zijn muziek besloot Nosferatu het heft in eigen handen te nemen en zijn eigen weg in te slaan met zijn label ‘Border Town’. Figuurlijk gezien is Border Town een post-apocalyptische duistere nederzetting op de rand van waanzin. Of het nu verfijnde mainstream Hardcore is, verwoestende high-speed Hardcore of de gekste ‘Clowncore’ – alles is mogelijk. De trailer van het label laat dit dan ook terugzien.

“Border Town is er voor de meest uiteenlopende Hardcore sounds”

Nosferatu is door een bom aan inspiratie het afgelopen jaar begonnen aan zijn nieuwe album: ‘Demonic Playgrounds’. De grenzeloze inspiratie grenst aan de gedachtegang die het kersverse hardcore label heeft. Met Border Town creëert Nosferatu een plek waar alles mogelijk is, op welke manier dan ook, om zo het maximale uit nieuwe releases te kunnen halen.

Veel extra’s rondom het label

Voor Border Town is het komende jaar een jaar dat de planning goed zal vullen. Met een aankomend eigen merchandise collectie, het nieuwe album van Nosferatu en nog niet aangekondigde hoogtepunten zal het label een productief jaar tegemoet gaan.

Volg Border Town op social media om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen of bezoek www.bordertownhc.com.

Omslagfoto via Facebook-pagina Resonate

Reageren