Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

We hebben er veel te lang op moeten wachten, maar afgelopen weekend kon REBiRTH Festival eindelijk het meest geliefde seizoen weer aftrappen. We spraken met de bezoekers tijdens deze kick-off, met meer dan 170 artiesten en 15 area’s verspreid over het hele weekend!

LEES OOK: REBiRTH Festival kondigt Rebelion aan als mainstage host op zondag: “Inclusief nieuw album”

REBiRTH Festival is eindelijk weer terug en dat hebben we geweten. Want ja, we deze aftrap van het festivalseizoen zo lang moeten missen, maar ondertussen heeft de organisatie het complete weekend naar een hoger niveau getild. Met een uitgebreidere camping, een dikke line-up en gloednieuwe stages zoals de uptempo!

Hoe voelde het voor de bezoekers van REBiRTH om eindelijk weer naar buiten te mogen? Wij spraken met jullie over het begin van het seizoen en wat het allemaal bij jullie losmaakt. Check de volledige video hieronder!

Het festivalseizoen is EINDELIJK begonnen! Wat vond jij van REBiRTH Festival?

Wil jij de volgende editie van REBiRTH Festival niet missen? Wees er vlug bij, want aanstaande donderdag (14 april) start de kaartverkoop en kun je dikke prijzen winnen. Vergeet bovendien niet om REAWAKE op 10 juli in je agenda te zetten!

Omslagfoton via Facebook-pagina REBiRTH Festival

Reageren