Bas van Herk
Door Bas van Herk

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. De Brabanthallen waren klaar voor een van de grootste raw indoorfeesten van het jaar, oftewel Supremacy. Deze editie stond bekend om half uur durende live sets van de allergrootste namen. Ook Public Enemies was aanwezig. Tijdens het evenement showden de DJ’s een half uur lang de tracks van hun nieuwe album. De platen werden goed ontvangen door het publiek.

Het duo hield het afgelopen jaar al meerdere optredens, maar alles begon tijdens hun eerste optreden op Q-BASE in begin september 2016. Dit optreden beviel het publiek zo goed dat er vanuit daar meer boekingen zijn ontstaan. Om de belangstelling van alle fans te beantwoorden, zijn Public Enemies vervolgens aan het album gaan werken. Mocht je dit alvast willen beluisteren, dan kan dat hieronder:

Het album heet dus Original Sinners en bestaat uit 14 harde tracks van Digital Punk en Hard Driver zoals we gewend zijn. Sinds 3 oktober is het album online te bestellen. In een vorig artikel is er al meer over het album geschreven.

Reageren