Door

Vier Paul Elstak’s verjaardag samen met… Paul Elstak! Op zaterdag 10 januari 2015 ben jij uitgenodigd om samen met Paul zijn vrienden, collega’s en de ‘man himself’, Factory 010 op zijn kop te zetten. We gaan nog niet verklappen wat we gaan doen… of toch wel?

Speciaal voor zijn verjaardag heeft Paul een line-up samengesteld die bestaat uit vrienden en collega’s. Factory 010 zal worden opgedeeld in twee zalen, Offensive Hardcore en I love Beatz.

Offensive Hardcore is het eigen label van Paul. Hardcore voert de boventoon en dit is dus ook wat je kunt verwachten in deze area. Een line-up om je vingers bij af te likken! Dit wordt een avond keihard beuken op de vetste Hardcore beats.

Maar Paul is van meerdere markten thuis. En daarom is er ook een I love Beatz area. Dit is Paul’s Freestyle concept. Vrolijke, opzwepende beats die naarmate we dieper de in de nacht belanden, steeds harder worden.

Line-up

OFFENSIVE HARDCORE
Paul Elstak
Neophyte
AniMe
Nosferatu
Beatstream & Radiate
Re-Style
The BeatKrusher
Hosted by Ruffian

I LOVE BEATZ
Paul Elstak
Darkraver
Panic
Dr Phunk
Ricos
Hosted by Alee   

De verjaardag van de Godfather of Hardcore wil je natuurlijk niet missen! Tickets zijn hier verkrijgbaar. Voor meer informatie over Paul Elstak’s b-day check je deze website.

Reageren