Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met nog iets meer dan een maand te gaan hebben Peacock in Concert & BKJN de line-up bekendgemaakt voor de grootste editie tot nu toe. Naast de vele artiesten staat het orkest van Dr. Peacock aankomende november met een nieuwe show op het podium in AFAS Live.

LEES OOK: Peacock in Concert verhuist naar AFAS Live voor grootste editie ooit

De hype rondom Peacock in Concert draait al lang op volle toeren en het concept staat aan de vooravond van een nieuwe stap. Niet alleen is er uitgebreid naar het grotere AFAS Live, maar deze one-of-a-kind show heeft op ieder front een upgrade gekregen. De formatie van de dokter is grootser dan ooit en pakt dan ook uit met een gloednieuwe Illusion of Time-show.

Bovendien heeft Dr. Peacock veel grote namen aan de line-up toegevoegd, waaronder BillX Live, de beruchte Frenchcore Familia en ook een unieke versus set met niemand minder dan Partyraiser. Check de volledige line-up hieronder.

Peacock in Concert line-up

Peacock in Concert (Illusion of Time Show)
BillX feat. Eolya LIVE
Dr. Peacock vs. Partyraiser
Frenchcore Familia
D-Frek LIVE
Floxytek
Mr. Ivex
Super Trash Bros. LIVE
Doris
Captain Core
MC Da Mouth of Madness

“Prepare for an incredible musical & visual experience that will fill the AFAS Live and make you second guess the concept of time…”

Peacock in Concert – Illusion of Time vindt plaats op zaterdag 20 november 2021 in de AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop is al van start gegaan en de VIP-tickets zijn al uitverkocht: ga dus snel naar de officiële website van het evenement voordat het te laat is.

Omslagfoto via Facebook-pagina BKJN Events

Reageren