Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na de mysterieuze enveloppen en de geheimzinnige teaser heeft Peacock in Concert eindelijk het grote nieuws bekendgemaakt. Het muzikale concept neemt de volgende stap en verhuist naar de bekende AFAS Live voor de grootste editie tot nu toe: ‘Illusion of Time’.

LEES OOK: BKJN geheimzinnig over groot evenement: “The biggest one yet…”

Na twee stijf uitverkochte edities verkast Peacock in Concert naar de voormalige Heineken Music Hall, één van de bekende locaties binnen de hardere stijlen. Als we de trailer – die vandaag is verschenen – mogen geloven, dan is deze orkestrale formatie van Dr. Peacock sterker dan ooit.

Met miljoenen views op YouTube op zak, hebben Peacock in Concert en organisatie BKJN Events nu een nog betere formule, met grensverleggende visuals en een uitzinnig publiek. Zij mogen zich opmaken voor een visuele en trippende ervaring, zoals in de trailer hieronder al te zien is. “The chosen ones to join Peacock in Concert on their deep dive through the Illusions of Time will reveal themselves later.”

Peacock in Concert legt de muzikale ladder nóg hoger met grootste editie tot nu toe

Peacock in Concert – Illusion of Time vindt plaats op zaterdag 20 november 2021 in de AFAS Live in Amsterdam. Tickets voor deze one-of-a-kind experience zijn vanaf aanstaande zaterdag (2 oktober) om 12:00 verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina BKJN Events

Reacties

  • Testron 29 september 2021 - 12:49

    Heel vette graphics! Maar ik vertik het om hierheen te gaan zolang die vervelende mc erbij staat.

    Quote

Reageren