Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De afgelopen dagen hebben fans vrij plotseling een mysterieuze brief van BKJN aangetroffen in de brievenbus. Op veel Instagram stories die nu rondgaan is te zien dat de vermelde QR-code leidt naar een teaser over ‘het grootste evenement tot nu toe’, met het populaire Peacock in Concert in de hoofdrol…

LEES OOK: Interview met BKJN: “Bij ons is het altijd nét een tikkie harder”

Peacock in Concert is bekend van de muzikale shows in 013 Tilburg: een unieke beleving van het orkest gecombineerd met frenchcore. Bovendien was de formatie de allereerste frenchcore act ooit op de gigantische RED stage van Defqon.1, het grootste podium binnen de hardere stijlen.

Met het verspreiden van de mysterieuze envelop, lijkt het erop dat het concept gaat verhuizen naar een nog grotere locatie. Inclusief een nieuwe visuele beleving (die te zien is in de teaser), en vele extra’s die hoogstwaarschijnlijk meegenomen worden naar het grotere Peacock in Concert-evenement.

‘BKJN komt met grootste Peacock in Concert-evenement tot nu toe’

De video wordt afgesloten met de datum 20.11.2021, dus zet deze maar met koeienletters in de agenda. Meer informatie volgt snel, dus houd de socials van BKJN en Dr. Peacock goed in de gaten.

Omslagfoto via Facebook-pagina Beter Kom Je Niet

Reageren