Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Dit weekend is het weer tijd voor Defqon.1 Australië. Voor vele hardstyle-liefhebbers onder ons is het niet mogelijk om hierbij te zijn, aangezien het festival een flink eindje verderop gehouden wordt. Gelukkig komt Q-dance ons tegemoet en zal de organisatie Defqon.1 livestreamen.

Zojuist heeft Q-dance bekend gemaakt dat Defqon.1 Australië te volgen zal zijn via een livestream. Zo kunnen mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, toch nog bij het uitverkochte festival aanwezig zijn. Defqon.1 Australië heeft in totaal vijf stages: Red, Blue, Magenta, U.V. en Gold. Welke van deze stages precies op de livestream zullen komen is nog niet duidelijk.

De livestream

Defqon.1 vindt aanstaande zaterdag, 15 september, plaats in Australië. De livestream zal te volgen zijn via de officiële Q-dance website. Meer informatie over de livestream beloofde Q-dance vrijdag bekend te maken.

UPDATE 14-9

Zojuist heeft Q-dance bekend gemaakt dat de livestream plaats zal vinden via de Q-dance website en de Q-dance radio. De livestream zal van 08:00-14:00 duren, en van 16:00-22:00 zenden ze een herhaling van de stream uit.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren