Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Goed nieuws voor hardere stijlen liefhebbers van over de hele wereld: zojuist heeft Q-dance bekendgemaakt dat je dit jaar tóch nog het ultieme Defqon.1 gevoel kan ervaren tijdens een gloednieuw online spektakel: ‘Defqon.1 at Home – 3 Days of Madness’. Van The Gathering tot Power Hour en The Closing Ceremony: alle geliefde onderdelen van het weekendfestival zullen in huiskamers wereldwijd voorbijkomen op 26, 27 en 28 juni 2020. 

LEES OOK: Defqon.1 Festival 2020 officieel afgelast: “Words cannot describe how we feel”

Waar Defqon.1 in 2019 met 78.000 mensen nog de drukstbezochte editie ooit vierde, is er dit jaar voor het eerst in 18 jaar geen fysieke editie van het welgeliefde weekendfestival. Toch doet Q-dance er alles aan om er alsnog een speciale editie van te maken, met een driedaags online festival compleet gevuld met optredens van meer dan 80 artiesten op verschillende locaties. Daarnaast zal ieder belangrijk onderdeel van Defqon.1 Festival terugkomen, traditiegetrouw beginnend met The Gathering, van links naar rechts in de woonkamer tijdens POWER HOUR: Six Years of Insanity, een bijzondere eindshow tijdens The Closing Ceremony én voor de allereerste keer zal The Q-dance Quiz georganiseerd worden. Jonas Schmidt, Creative Director van Defqon.1 vertelt:

De wereld staat op zijn kop. We leven in een bizarre tijd waar onze industrie keihard geraakt is. Dit geldt niet alleen voor onze organisatie en de mensen die er werken, maar ook voor de honderden creatieven en artiesten met wie wij jaarlijks onze mooie evenementen neerzetten. Wij hebben daarom alle zeilen bijgezet om er dit jaar alsnog een speciaal en bijzonder weekend van te maken samen met onze fans van over de hele wereld

“The ultimate online Defqon.1 experience”

Om hardstyle fans over de hele wereld te verenigen in deze gekke tijden, organiseert Q-dance op zaterdagavond een speciaal moment met het anthem. Alle ‘weekend warriors’ spelen dan het anthem van dit jaar tegelijkertijd op maximaal volume, om ervoor te zorgen dat hardstyle óveral te horen zal zijn.

Defqon.1 at Home zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 juni en is live te volgen op Q-dance.com. Voor meer informatie over het programma en de line-up kun je de socials en officiële website van Q-dance goed in de gaten houden, waarop de organisatie binnenkort meer bekend zal maken.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren