Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met trots kijkt REBiRTH Festival terug op de aftrap van het seizoen. In de zojuist verschenen aftermovie is de volledige weekend experience te zien, en dit blijkt nu het opstapje te zijn voor een nóg groter weekend volgend jaar.

LEES OOK: ‘Zó trapte REBiRTH het festivalseizoen eindelijk na 3 jaar weer af!’

Na drie jaar stilte is REBiRTH Festival blij dat ze eindelijk weer een tof weekend hebben neer kunnen zetten. Met het enthousiaste publiek werd de kick-off van het seizoen dan ook drie dagen lang gevierd, inclusief een uitgebreide camping. Een editie die naar meer smaakt, aldus de organisatie. “We zagen meer bezoekers dan ooit, meer artiesten en meer blije gezichten. Volgend jaar zijn we terug met de ultieme 3 daagse weekend experience, met natuurlijk onze Rebirth Residence camping.” 

De voorbereidingen voor volgend jaar zijn al in volle gang en ondertussen staat REAWAKE Festival voor de deur. Volgende maand zijn hier onder andere Adrenalize vs. B-Front, D-Block & S-te-Fan en Warface op het podium van het zomerfestival te vinden. Ook wordt er al gewerkt aan de grootste REBELLiON-editie ooit, met twee area’s aan de grootste Raw Hardstyle DJ’s. Het event was al uitverkocht, maar via de pre-registratie is het mogelijk om de allerlaatste kaarten voor november te bemachtigen.

Na 3 jaar stilte heeft REBiRTH het drukker dan ooit: “Our story continues greater than ever, all thanks to you”

Het seizoen wordt opnieuw in stijl afgetrapt op 14, 15 en 16 april in Haaren. REBiRTH Festival wordt komend jaar dus nog uitgebreider en tickets zijn nu met €10 korting verkrijgbaar via de officiële website. Bovendien maak je hiermee tot eind juni kans op een helicopter vlucht naar het festival én een weekend VIP-upgrade.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival

Reageren