Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Bij de bekendmaking van de QAPITAL line-up stond in eerste instantie Requiem LIVE op de planning. Maar nu blijkt dat hij in de Ziggo Dome met een gloednieuwe live-act komt, namelijk The Reckoning. 

LEES OOK: QAPITAL onthult line-up voor aanstaande editie: ‘The Capital of Raw’ 

Boray geeft aan dat het de laatste tijd online erg rustig is geweest, maar dat hij niet heeft stil gezeten in de studio. Via zijn Facebook liet hij al weten dat hij voor de eerste keer op de main te zien is in de Ziggo Dome en dat hij met veel nieuwe tracks gaat komen voor The Reckoning. Hier vertelt hij meer over op Instagram in een takeover van het Q-dance account. Voor zijn nieuwe tracks heeft hij zich laten inspireren door de serie The Punisher, hieruit heeft Requiem een aantal quotes verzamelt die hij wil laten terug komen in zijn nieuwe tracks. Deze heeft hij laten inspreken door niemand minder dan Alee. Het eerste nummer van The Reckoning is zojuist uitgebracht en hier te beluisteren.

Requiem komt met een nieuwe live-act op QAPITAL

Naast verschillende solo tracks zal Boray ook komen met een aantal collabs. In de takeover heeft hij al een kort stukje laten horen van zijn nieuwe track ‘Now is the time’. Verder verklapt hij nog niet te veel en zal men naar QAPTIAL moeten gaan om de nieuwe live-act mee te maken. QAPITAL vindt plaats op zaterdag 6 april in de Ziggo Dome in Amsterdam. Voor tickets ga naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Requiem 

 

Reageren