Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Over iets meer dan een maand vindt het grootste indoor hardstyle evenement van België plaats, dus werd het hoog tijd voor de Reverze line-up. Deze is zojuist door organisatie Bass Events bekendgemaakt, met méér dan 30 van de beste artiesten uit de hardere stijlen.

LEES OOK: ‘Reverze is ieder jaar één van de hoogtepunten voor iedere hardstyle-liefhebber’

Normaal gesproken vindt Reverze in het begin van het jaar plaats, maar een jaar geleden werd er al besloten dat er deze september al een nieuwe editie plaats zal vinden. Dat komt goed uit, want vanaf vanaf 1 september mogen er weer indoor evenementen in België gehouden worden, wanneer er gebruik wordt gemaakt van het zogeheten Covid Safe Ticket.

Een vaccinatie, herstelbewijs, PCR-test of antigen(snel)test van hoogstens 48 uur oud is hierbij voldoende – Nederlanders kunnen gewoon de QR uit de CoronaCheck-app gebruiken. In ruil hiervoor krijg je wederom een gigantische show voorgeschoteld. In de twee zalen van het Sportpaleis en Lotto Arena in Antwerpen komen onder andere Da Tweekaz, D-Block & S-te-Fan, Rejecta & Act of Rage present REJECTOFRAGE en Dr. Peacock. Check de volledige line-up hieronder! Over 1 week zal de Belgische overheid meer duidelijkheid geven over de exacte regels voor evenementen. En ook het Reverze anthem zal binnenkort worden onthuld.

Reverze 2021 line-up – Wake of the Warrior

Aftershock
Audiotricz
B-Front
D-Block & S-te-Fan
D-Sturb
Da Tweekaz
Deadly Guns
Dr. Peacock
Frequencerz
Hard Driver: Chemistry LIVE
Jay Reeve
JNXD
Lowriderz
Mandy
Mark With a K & MC Chucky LIVE
MC DL
MYST presents Trinity
N-Vitral
Partyraiser
Phuture Noize
Primeshock
Ran-D
Refuzion LIVE
Rejecta & Act of Rage present REJECTOFRAGE
Reverze Flashback by Pat B
Sound Rush
Sub Zero Project
Vertile presents Vertile’s Dimension
Villain

Binnenkort krijgt Reverze volledige duidelijkheid: “We hope to give you the right perspective and an insight on the current rules”

Reverze vindt plaats op zaterdag 18 september 2021 in Antwerpen. Let op: het evenement was al uitverkocht, maar met de uitbreiding van de Lotto Arena zijn er een beperkt aantal extra kaartjes beschikbaar. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het event. Meer info over alle coronamaatregelen voor Reverze? Dan kun je hier terecht.

[EMBED REVERZE SOCIALS]

Omslagfoto via Facebook-pagina Reverze / Joey Timmer

Reageren