Bas van Herk
Door Bas van Herk

In een Facebook-bericht,, dat gisteren werd geplaatst door Scantraxx Recordz, onthulde de organisatie informatie over opkomend project. Op 17 oktober komt het label namelijk met een documentaire genaamd als ‘Scantraxx: 15 years of Hardstyle’. Deze documentaire schetst een beeld over zowel het verleden van het Scantraxx Recordz label als het ontstaan van het muziekgenre hardstyle zelf.

In de teaser valt te zien dat er een interview wordt afgenomen met The Prophet, eigenaar van Scantraxx Recordz. Hoewel het een teaser is van slechts circa 20 seconden, wordt er toch interessante informatie gegeven. The Prophet verteld namelijk dat hij het ergens niet mee eens was en vanuit daar zelf op pad ging en zijn eigen label begon. Wat de oorzaak hiervan was valt niet te achterhalen in de korte video. Vandaar dat we erg benieuwd zijn naar wat de artiest verder te zeggen heeft.

Helaas is het wachten tot de release op 17 oktober, maar ondertussen is er hieronder de teaser van de documentaire te bekijken:

Reageren