Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het aanstaande album van Sefa begint steeds meer vorm te krijgen en het aftellen kan vanaf vanavond officieel beginnen. Vanavond draait Sefa als eerste frenchcore artiest ooit een solo-set op de nationale radio bij SLAM!, waar hij de officiële release datum bekend gaat maken.

LEES OOK: Sefa komt met belangrijke aankondiging over ‘de toekomst van zijn carrière’

Sinds ‘de belangrijke aankondiging over de toekomst van zijn carrière’ draait het release-schema van Sefa overuren. Waar sommigen dachten aan het einde van zijn loopbaan, bleek het te gaan om heel veel nieuwe muziek van de Frenchcore DJ: namelijk een gloednieuw album.

Inmiddels onthult Sefa steeds meer over de aanstaande productie. Zo heeft hij een remix gemaakt van één van Evil Activities’ bekendste hardcore platen ‘Nobody Said It Was Easy’ en staan er collabs met onder andere D-Block & S-te-Fan op. Wanneer het album uit gaat komen, hoor je vanavond bij SLAM!, waar Sefa aan zal sluiten voor een interview en een DJ-set.

Sefa brengt Frenchcore opnieuw naar de nationale radio: deze keer solo op SLAM! FM

Eerder kwam Sefa al samen met Dr. Peacock op de ether bij het radiostation; dit was vlak na de legendarische Symphony of Freedom-set (notabene vanaf een boot op de Middellandse Zee) voor Defqon.1 at Home. Vanavond staat hij solo en is hij vanaf 21:00 te horen op de radio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEFA / Sefa Vlaarkamp (@sefavl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Masters of Hardcore

Reageren