Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Sefa heeft zojuist voor het eerst sinds lange tijd van zich laten horen met een oproep op zijn socials. De frenchcore DJ komt morgen met ‘een belangrijke aankondiging komt over de toekomst van zijn carrière’ – wat alle kanten op zou kunnen gaan.

LEES OOK: Dr. Peacock & Sefa lanceren unieke EP: “Het resultaat van een hechte vriendschap”

De loopbaan van frenchcore revelatie Sefa is de afgelopen jaren nog harder gegaan dan de gemiddelde BPM tijdens zijn sets. Van aanstormend wonderkind (die de stages op Dominator en Harmony of Hardcore af liet sluiten vanwege de massale drukte) tot één van de grootste namen binnen de hardere stijlen. De inmiddels 21-jarige Sefa wist de harten van veel liefhebbers te veroveren met zijn optredens over de hele wereld: hij was zelfs de eerste frenchcore-artiest ooit die de gigantische mainstage van Defqon.1 afsloot.

Sinds afgelopen juli is het echter opvallend stil op de socials van Sefa. Hier is vandaag een einde aan gekomen met het volgende statement: “Important announcement about the future of Sefa.” De geruchtenmolen is met deze mededeling behoorlijk op gang gebracht: sommigen denken aan een nieuwe live-act, maar anderen denken zelfs ‘omdat het om te toekomst gaat’ dat Sefa een punt achter zijn carrière gaat zetten. Wordt morgen ongetwijfeld vervolgd dus.

Sefa doorbreekt de stilte: morgen meer duidelijkheid

De aankondiging zal morgen uitsluitsel geven: om 16:30 is deze te vinden op het Instagram-profiel van Sefa. Bovendien staat de frenchcore DJ later deze week opvallend genoeg een uur lang live op Reverze in het uitverkochte Sportpaleis in Antwerpen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEFA / Sefa Vlaarkamp (@sefavl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Snakepit

    Reageren