Door

Zaterdag 6 december van 22:00 tot 04:00 krijgt de Effenaar in Eindhoven hoog bezoek van ST8MENT’s Synth & Beat! Gewapend met een snoeiharde line up bestaande uit onder andere B-Front en Titan, een jute zak vol cadeautjes uit de hardere stromingen en een speciale gift mix pakt ST8MENT presents Synth & Beat flink uit om samen een gezellig en vooral hard Sinterklaasfeest te vieren.

Timetable
De decembermaand vol feestdagen is net begonnen, maar ST8MENT mag op 6 december 2014 als eerste de Effenaar stevig onder handen nemen! ST8MENT presents Synth & Beat krijgt bezoek van drie oude bekende, twee opkomende acts én heeft een hele speciale verassing voor de bezoekers, namelijk een gift mix gevuld met door jullie geselecteerde hardstyle tracks! Vorige maand kregen hardstyle liefhebbers de kans om bij ST8MENT hun schoen te zetten en een suggestie door te geven voor de Synth & Beat gift mix. Hieruit heeft Synth & Beat een knallende gift mix gemaakt die aanstaande zaterdag op unieke wijze gepresenteerd zal worden.

ST8MENT verwelkomt op verzoek van Synth & Beat drie oude bekende van de show. B-Front heeft geen enkele introductie meer nodig en Titan heeft zich met een nieuw en ongekend hard album onmisbaar gemaakt binnen de hardstyle scene. Daarnaast brengt ook Phuture Noize weer een bezoekje aan het Eindhovense poppodium om het Sinterklaasfeest op passende wijze af te sluiten. Opkomende talenten Festuca en Brilliant maken de line up compleet. De vocale ondersteuning is zoals gewoonlijk in handen van MC Dash.

22:00 – 23:00 BRILLIANT
23:00 – 00:00 FESTUCA
00:00 – 00:30 SYNTH & BEAT GIFT MIX
00:30 – 01:45 B-FRONT
01:45 – 02:45 TITAN
02:45 – 04:00 PHUTURE NOIZE

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden ‘Centrum’ tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert ‘Dommelstraat 2’ in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘Centrum’, waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets
De tickets voor ST8MENT presents Synth & Beat op 6 december 2014 vliegen als warme pepernoten over de toonbank! Wacht dus niet te lang en bestel je tickets voor slechts 15 euro (ex. fee) via www.st8ment.nl/tickets, de website van de Effenaar of bij de fysieke locatie zelf.

Camera’s
Het is toegestaan bij ST8MENT een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende ‘social media’ kanalen. Gebruik daarbij #st8ment en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van ST8MENT via de officiële social media kanalen op Facebook en Twitter. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 6 december 2014, kan terecht op de officiële website; www.st8ment.nl.

ST8MENT Online
http://www.facebook.com/st8mentnl
http://www.twitter.com/st8ment_nl
http://www.st8ment.nl

Reageren