Door

Zie ginds komt een gloednieuwe editie van ST8MENT weer aan en niet zomaar één! ST8MENT Presents Synth & Beat pakt letterlijk en figuurlijk uit op 6 december 2014 met een snoeiharde line-up in de Effenaar Eindhoven. Het thema van deze nieuwe editie zegt eigenlijk al voldoende. ST8MENT gaat zich wanen in de Sinterklaas sferen, maar dan met een knipoog. Synth & Beat is naast het thema ook nog een vette act op de avond, waarin de bezoeker bepaalt welke dikke hardstyle tracks in de schoentjes komen.

Synth & Beat
ST8MENT transformeert zich op 6 december tot een gezellig en hard Sinterklaasfeest. Naast de dikke line-up komen Synth & Beat met iets nieuws! De bezoekers krijgen de kans om hun favoriete 2014 track op de avond zelf in hun spreekwoordelijke schoentje te vinden. ST8MENT’s Synth & Beat verzorgen deze avond namelijk een interactieve gift-mix! Van 5 tot 28 november 2014 hebben ST8MENT bezoekers de mogelijkheid hun schoentje te zetten en aan te geven welke hardstyle track in de mix voorbij moet komen, waaruit een zo goed mogelijke selectie en vervolgens mix zal worden gemaakt. De mix wordt op de avond gepresenteerd door niemand minder dan Synth & Beat! Check de komende tijd de ST8MENT Facebook voor meer info en het zetten van je schoen.

Line up
De line up van ST8MENT Presents Synth & Beat brengt een juten zak vol aan cadeautjes uit de hardere stromingen naar de Effenaar op 6 december. Brabantse vriend B-Front is het gehele jaar braaf geweest en hoeft 5 december dus niet mee naar Spanje. Hij zal dit op zaterdag 6 december vieren met een onvergetelijk optreden tijdens ST8MENT. Naast B-Front staat ook de misschien wel snelst groeiende artiest binnen de hardstyle op het muzikale programma; Titan! Deze raw-held is letterlijk kei hard aan de weg aan het timmeren en heeft zich binnen korte tijd genesteld binnen de aanstormende top van Nederland. Met zijn album “Demolition of Silence” toured Titan door binnen- en buitenland en brengt hij op 6 december een passend bezoek aan ST8MENT.

Naast bovenstaande raw-meesters pakt ST8MENT 6 december ook nog eens uit met Phuture Noize, Festuca en de lokale Brilliant! Phuture Noize werkt op dit moment aan een soort van mini-album in de vorm van een 8 tracks tellende EP waarvan het nodige werk voorbij zal komen op 6 december in de Effenaar. Festuca, the next boy in line, mag inmiddels steeds vaker ruiken aan het grote werk. Met optredens op Defqon, Q-Base en Decibel wordt dit talent klaargestoomd voor de grotere podia en zal hij laten zien op ST8MENT dat dit nooit meer heel lang kan duren. Brilliant zal de avond openen en de vocale ondersteuning ligt zoals altijd, in handen van de eigen MC Dash.

Tickets
Tickets voor ST8MENT presents Synth & Beat op zaterdag 6 december 2014 kosten slechts 15 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van ST8MENT via de officiële social media kanalen op Facebook en Twitter. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 6 december 2014, kan terecht op de officiële website; www.st8ment.nl.

ST8MENT Online
http://www.facebook.com/st8mentnl
http://www.twitter.com/st8ment_nl
http://www.st8ment.nl

Reageren