Hard News
Door Hard News

Wie de festivalzomer cool wil inzetten, kan het beste dit weekend naar het Sunrise Festival in De Lilse Bergen afzakken. Het festival bouwt speciaal voor het warme weekend 5 waterattracties op.

Sunrise

Tom Neys – woordvoerder Sunrise: “Sunrise koos een zonnig weekend uit om de zomervakantie stevig in te zetten. Als organisatie presenteren we weer een ijzersterke line-up met o.a. knallers zoals Lil’ Kleine, Kraantje Pappie, JeBroer, Coone, Regi en vele anderen. Maar met het warme weekend dat op komst is, wilde Sunrise een tandje bijsteken en hun slogan “Escape into Happiness” wat meer in de verf zetten door het festival om te bouwen tot een oase van verkoeling.”

5 waterattracties maken een zee van geluk

Escape into Happiness” is het motto van Sunrise en dat vertalen ze graag naar een unieke beleving op ons festival. Maar hoe bouw je een zee van geluk? Op Sunrise nemen ze dat redelijk letterlijk. De zwemvijver van De Lilse Bergen waarrond het festival plaats vindt, werd verbouwd tot één groot waterpretpark.

The Big Air
Coca-Cola komt met één van de grootste mobiele waterattracties voor het eerst naar België. Met een glijbaan van 8 meter hoog en 20 meter lang biedt The Big Air de ultieme festivalervaring. Sunrise Festival is trots om dit sterke staaltje glijwerk als eerste te mogen presenteren in de Vlaamse festivalwereld.

Sunrise

The Slide
De Lilse Bergen beschikt over één van de weinige familieglijbanen in België. Met een breedte van vijf meter kan je met al je vrienden in één trek de glijbaan af voor een dip in de Lilse zwemvijver.

sunrise

Row Your Boat 
Voor diegenen die het allemaal wat rustiger zien of de romantische toer op willen, hebben we mini waterfietsjes laten aanrukken die je met je armen in plaats van je benen moet vooruit bewegen, fun gegarandeerd!

Camping Pool Party
Hoewel kamperen op Sunrise al de coolste ervaring was die je kon meemaken, hebben we het zojuist nog even mooier gemaakt met een echte Camping Pool Party. Een zwembad op de camping mét een DJ booth erbij om voor opening van het festival de dag fris te starten.

Magic Myst
Op de loopbrug naar The Island stage, die op een ponton op de vijver ligt, is een verneveling systeem aangelegd dat voor lekkere verkoeling zorgt. Een extra reden om deze stage op het water te ontdekken!

Tom Neys – woordvoerder Sunrise: “Onze bezoekers verdienen een weekend lang een wereld waar ze heel even compleet los kunnen gaan om de zomervakantie goed in te zetten. De Lilse Bergen beschikt over de juiste ingrediënten om een warm zomers weekend als dit van 29 juni tot 1 juli op een onvergetelijke manier door te brengen. Met Sunrise spelen we daar graag op in. Zwaar inzetten op beleving is voor ons nog steeds de belangrijkste voorwaarde van een goed festival. Wij zijn klaar voor de zomer!

Go Hard @ Sunrise Festival

Klaar om de zandkorrels van het strand aan te stampen? Maak je borst maar nat, want dit zijn de helden van de hardere stijlen op  Sunrise Festival 2018 op alfabetische volgorde!

Act of Rage ◈ Adrenalize ◈ ANDY SVGE ◈ Audiotricz ◈ Bass Chaserz ◈ Brennan Heart ◈ Clayton Cash ◈ Coone ◈ Crisis Era ◈ Cyber ◈ D-Sturb ◈ Da Tweekaz ◈ Dark-E ◈ Daymion ◈ Deetox ◈ Def Toys ◈ Delete ◈ Demi Kanon ◈ Denza ◈ Devin Wild ◈ Dillytek ◈ Dr Phunk ◈ Dustin Hertz ◈ Ecstatic ◈ Frequencerz ◈ Hard Driver ◈ JNXD ◈ Keltek ◈ Level One ◈ MANDY ◈ Mark With a K ◈ MC Chucky ◈ MC Dash ◈ MC Raise ◈ Miss Puss ◈ MYST ◈ Pat B ◈ Phuture Noize ◈ Psyko Punkz ◈ Radical Redemption ◈ Ransom ◈ Rebelion ◈ Refuzion ◈ Revalue ◈ Ruthless ◈ Scarlines & Rudoc ◈ Sephyx ◈ Sound Rush ◈ Sub Zero Project ◈ Unresolved ◈ Unsenses ◈ Warface

Scoor je tickets op www.sunrisefestival.be of aan de deur (VIP tickets niet verkrijgbaar aan de deur). Let op: online ben je sowieso goedkoper uit.

Omslagfoto via Facebook-pagina Sunrise Festival

Reageren