Juno Coolen
Door Juno Coolen

Op 5 november is het weer tijd voor SUPERBASH, het grootste en bekendste indoor hardstyle event in het oosten van ons land. De Expo Twente, de grootste locatie uit die regio, zal geheel in het teken staan van de hardere stijlen. Het evenement heeft door de jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Mede door de grote namen, de vette lasershow en mooie aankleding is SUPERBASH uitgegroeid tot een evenement van een hoog kaliber. Voor deze editie zullen er wederom artiesten en live-acts staan waar je u tegen zegt. Daarnaast heeft Absolutely Fresh de timetable bekend gemaakt en daarmee ook dé exclusieve battle van SUPERBASH.

Voor de Public Enemies is SUPERBASH pas het eerste optreden in Nederland. Het duo bestaande uit Digital Punk & Hard Driver heeft zich in één optreden bewezen op Q-BASE en is nu klaar om Nederland te gaan veroveren. Gedurende de 30 minuten geeft het tweetal alles om te zorgen voor veel ontlading. Naast hun nieuwe live-act hebben de heren ook enorm veel succes met hun individuele carrières. SUPERBASH zal geheel op z’n kop gezet worden door de muziek en show van de Public Enemies.

Voor deze avond staat er nog een grote live-act op de planning, namelijk War Force. Deze act bestaat uit twee befaamde artiesten, namelijk Warface & E-Force. Tijdens Supremacy hebben deze artiesten laten zien wat ze kunnen aanrichten als hun krachten gebundeld worden. Door middel van veel nieuw materiaal staat de set van War Force garant voor harde kicks en felle screeches. SUPERBASH is het volgende slachtoffer van de rauwe tonen van het duo en zal eraan moeten geloven.

superbash-timetable
Als kers op de taart zal SUPERBASH eindigen met een sensationele battle tussen drie pioniers uit de scene namelijk Adaro, Digital Punk & B-Front. Samen hebben de artiesten al jarenlang ervaring. Daarbij hebben ze diverse knalplaten voor hun rekening genomen. Alle energie die nog over is, zal tijdens deze set hard nodig zijn. De heren zullen tijdens de afsluiting van SUPERBASH een battle voor in de boeken bezorgen.

Wacht niet te lang en zorg dat je je tickets haalt op superbash.nl/tickets voor € 34,50 ex fee!

Reageren