Juno Coolen
Door Juno Coolen

Het evenement heeft voorheen op verschillende locaties plaatsgevonden zoals de Central Studios in Utrecht, de Factory 010 in Rotterdam en de Maassilo in Rotterdam en komt in 2017 terug met een nieuwe locatie.

Voor de 5e editie moet de 013 in Tilburg eraan geloven. De 013 is geen onbekende locatie voor de organisatie. De vertrouwde Freestyle specials van Supersized worden al enkele jaren gehouden in deze locatie. Naast de evenementen van Supersized biedt de locatie in Tilburg ook plaats aan andere evenementen van verschillende genres. Daarnaast is de locatie in 2015 verbouwd. De dansvloer voor de trappen is een stuk ruimer geworden en de capaciteit is aanzienlijk vergroot.

Op 14 januari komen de échte fanatics bij elkaar voor een nieuwe editie. Het rauwe concept van Supersized is al meerdere malen uitverkocht geweest en valt goed in de smaak bij de bezoekers. Speciaal voor deze editie is de eindtijd verlengd tot 06.00 uur waardoor er langer los gegaan kan worden. Wederom staat er een dikke line-up op het programma met namen als Regain, Deetox & Rebelion. Laatstgenoemde zal LIVE optreden tijdens Supersized RAW.

rebelion-4
Rebelion heeft de afgelopen tijd een enorme groei doorgemaakt. Waar het aantal optredens in 2014 nog op een hand te tellen was, staat hun agenda momenteel bomvol voor zowel 2016 als 2017. Daarnaast krijgt het tweetal steeds vaker de eer om op grote evenementen te mogen staan. De heren, die onderdeel zijn van het label Gearbox, weten maar al te goed hoe het is om de zaal vol te krijgen en het dak eraf te blazen en dát is wat ze ongetwijfeld gaan doen tijdens Supersized RAW.

Onlangs bracht het Schotse duo hun eerste album uit genaamd Uprising. Het album is op USB uitgebracht in drie delen en bestaat uit 20 tracks waaronder de collab met Deetox genaamd ‘Within Me’ & ‘Pushing Boundaries’ met Warface. Een selectie van de hardste tracks van het album zullen zonder enige twijfel door de 013 galmen. Wat te denken van de tracks ‘A-Bomb’ & ‘Hardest MF’.

Naast het debuutalbum zal Rebelion met een hoop nieuw materiaal komen tijdens hun unieke live-act. ‘’Our live set will be jam packed Rebelion madness. Lots of edits with some real surprising twists, 30 minutes of non stop intensity basically. Just like we’ve done for our Loudness, Defqon.1 & Decibel sets we will present a new ‘fucking’ track. Last time we done ‘Repra fucking Zent’ so this time we will do a poll on Facebook, so the fans can decide which Rebelion track they want us to ‘fuck’ up!’’

Zorg er dus voor dat je stemt, zodat jouw favoriete Rebelion track misschien ‘fucked up’ gaat worden. Het zal een onvergetelijk dikke set worden die je gewoon niet mag missen.

Tickets zijn hier verkrijgbaar. Meer informatie over het evenement is te vinden op de Facebookpagina van Supersized RAW.

Reageren